screen shot 2023 04 25 at 103844

NPO belastinggeld-parasieten dolblij met actie tegen Omroep ON!: terecht als hun vergunning wordt ingetrokken

Binnenlandapr 25 2023, 9:31
Gisteravond mocht Roos Abelman langskomen bij het NPO-programma Khalid en Sophie. De reden? Ze mocht daar vertellen dat de sancties van de NPO tegen Ongehoord Nederland (Omroep ON!) helemaal terecht zijn... en dat de vergunning van de omroep ingetrokken moet worden. De ene publieke omroep (BNNVARA) roept dus letterlijk op om een concurrent te verbannen.
Abelman begon haar inbreng door te stellen dat een verbod op ON! "vanuit de NPO gezien onvermijdelijk" is. "Ze hebben een aantal boetes gegeven. Dit is de derde. Het is vanuit de NPO logisch dat je dan zegt: moeten we nog een vierde geven, of een vijfde? Hoe lang gaan we daarmee door?"
Hilarisch genoeg beweerde ze daarop dat de NPO Ombudsman hartstikke "onafhankelijk" is, en refereerde ze ook nog aan een 'factcheck' van Poynter dat heel interessant, op de dag van de bekendmaking van de acties van de NPO meteen al met een uitgebreid onderzoek kon komen. Je zou bijna denken dat Poynter zowel het onderzoek van de Ombudsman als de actie van de NPO al van tevoren in handen had. Maar dat geheel terzijde.

Volgens tafelgast Roos Abelman bij Khalid en Sophie is het terecht dat de vergunning van Omroep ON! wordt ingetrokken. Één van de belangrijkste fundamenten van de rechtsstaat, vrijheid van meningsuiting, wordt zonder blikken of blozen geschonden door de NPO.🙈

341
Reply
Vervolgens begon Abelman keihard te liegen door te zeggen dat ze het "zonde" vindt "dat het niet gelukt is." Oh ja, zij had gehoopt dat het "wel zou werken." Flauwekul, natuurlijk. Al die linkse communisten die het voor het zeggen hebben in de politiek en de media wilden vanaf dag één dag Ongehoord kapot zou gaan; dat óf dat Omroep ON! zich zou aanpassen, net zoals WNL en PowNed hebben gedaan, waardoor ze hun oude, natuurlijke achterban verraden.
Het meest aparte is dat je dus ziet dat concurrenten van Omroep ON! burgers vertellen dat het goed is dat de vergunning van de omroep wordt ingetrokken. Met andere woorden, dat ON! verdwijnt. In elke situatie zou dat duidelijk een belangenverstrengeling zijn, maar blijkbaar vinden ze dat bij de NPO allemaal volkomen normaal.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
We leven in heel enge tijden. Nog nooit is een omroep uit het bestel gegooid, maar dat vrijwel zeker wél gebeuren met ON! En daarna gaan ze websites (hallo DDS) verbieden dan wel traffic zo afknijpen dat die websites weinig meer kunnen... en natuurlijk politieke partijen verbieden, te beginnen met FVD, en daarna ook de PVV als Martin Bosma, Harm Beertema en Geert Wilders niet heel snel wat aardiger meespelen met Woke.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten