shutterstock 1582031029

NS-personeel eist actie: 'Sluit station Maarheeze voorlopig' vanwege overlast asielzoekers

Binnenlandjul 05 2023, 13:00
De maat is vol voor NS-medewerkers die dagelijks station Maarheeze in Zuidoost-Brabant passeren. Ze zijn de aanhoudende overlast door asielzoekers zo zat dat ze de Nederlandse Spoorwegen oproepen om het station voorlopig te sluiten. De situatie is onhoudbaar geworden en de veiligheid van het personeel kan niet langer gegarandeerd worden. Het nieuws dat asielzoekers zelfs scheermesjes bij zich dragen, is de druppel die de emmer doet overlopen volgens het AD. Het is tijd dat er actie wordt ondernomen.
De frustratie van het NS-personeel is begrijpelijk en de situatie op station Maarheeze is schrijnend. Telkens weer worden er excuses bedacht en halve oplossingen voorgesteld voor de overlast die asielzoekers veroorzaken. Het lijkt wel alsof er een Nederlandse 'logica' is ontstaan waarin iedere keer de ogen worden gesloten voor de werkelijke problemen.
"'Wanneer asielzoekers bussen vernielen, wordt er voorgesteld om ze een eigen buslijn te geven. Als ze het AZC terroriseren, wordt er gepleit voor versnelde huisvesting. En nu, nu het NS-personeel bedreigd wordt, komt de oplossing om het station Maarheeze te sluiten. Deze gang van zaken is absurd en getuigt van een gebrek aan daadkrachtig beleid," schrijft BVNL op Twitter.
Het is de hoogste tijd dat er een kritische discussie wordt gevoerd over de huidige situatie en de gevolgen van een falend asielbeleid. Het NS-personeel spreekt terecht haar ongenoegen uit en stelt de vraag: hoe lang pikken we dit nog? Het is niet alleen station Maarheeze dat met deze problemen kampt, maar vele andere locaties in Nederland waar overlast door asielzoekers aan de orde van de dag is.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Een oproep tot een tijdelijke sluiting van station Maarheeze is een noodkreet om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Het is onacceptabel dat zij dag in dag uit geconfronteerd worden met intimidatie en bedreigingen. Er moet serieus gekeken worden naar de maatregelen die nodig zijn om de overlast terug te dringen en de veiligheid op het station te herstellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten