woke palestinians

"Pro-Palestina-activisten" saboteren het onderwijs op Amsterdam University College

Binnenlandmrt 28 , 20:00
Het toneel is wederom gezet voor een schouwspel dat zo absurd is dat het bijna niet te geloven zou zijn, ware het niet dat de realiteit soms de fictie voorbijstreeft. Aan het Amsterdam University College is het onderwijsproces ernstig verstoord door een groep zelfbenoemde "pro-Palestina-activisten", die met hun acties meer weghebben van moderne nazi's dan van vreedzame demonstranten. Deze moderne variant, compleet met havermelk in de ene hand en kettingsloten voor de universiteitsdeuren in de andere, heeft een nieuwe dieptepunt bereikt in hun fanatisme als je de berichtgeving op Folia leest.
Deze zogenaamde activisten, die de publieke ruimte kaapten en het academisch leven tot stilstand dwongen, zijn niet zomaar bezig met een protest. Nee, zij zijn bezig met een regelrechte aanval op de vrijheid van onderwijs, en daarmee op de kernwaarden van onze samenleving. Met het blokkeren van bruggen en ingangen, hebben ze niet alleen de dagelijkse gang van zaken verstoord, maar ook een sfeer van intimidatie en angst gecreëerd. Dit is geen activisme; dit is zuivere ondermijning.
Waar de klassieke nazi's hun waanideeën met bruut geweld probeerden te verspreiden, en de neonazi's zich verschuilden achter kale koppen en zwarte laarzen, komen de moderne varianten in het gewaad van deugdzaamheid. Verpakt in de esthetiek van progressiviteit, met hun eco-vriendelijke bakfietsen en biologische superfoods, verkondigen ze hun verrotte ideeën met een verontrustende zekerheid.
De eisen van deze groep gaan verder dan een simpel protest tegen het Israëlisch beleid; ze eisen een academische boycot van Israëlische instellingen. Hiermee steken ze niet alleen een middelvinger op naar academische vrijheid, maar ook naar het concept van open dialoog en debat, de fundamenten waarop onze kennismaatschappij gebouwd is.
Het wordt hoog tijd dat de overheid, en in het bijzonder de ministerraad, deze ontwikkelingen serieus neemt en passende maatregelen treft tegen deze vorm van extremisme. Dit gaat niet over het recht op demonstratie of vrije meningsuiting; dit gaat over het bewust saboteren en ondermijnen van onze samenleving en haar waarden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Dus, terwijl de politie de ene na de andere "activist" in de boeien slaat, moeten we ons afvragen: tot wanneer laten we onze maatschappij gijzelen door de extremistische ideologieën van de havermelk-hooligans? Het is tijd om terug te slaan en onze fundamentele rechten en vrijheden te beschermen tegen deze moderne nazi's.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten