shutterstock 2097066349

Promes in hoger beroep: Voetballer laat zich niet zomaar buitenspel zetten!

Binnenlandjun 19 2023, 14:00
Profvoetballer Quincy Promes heeft vandaag een flinke tik gekregen van het rechtssysteem. De Amsterdamse rechtbank heeft de speler van Spartak Moskou veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalf jaar voor de zware mishandeling van zijn eigen neef. Oef, dat is een flinke rode kaart! Maar laten we proberen de zonnige kant van het verhaal te belichten.
Promes, bekend om zijn snelle voetenwerk op het veld, heeft het helaas verprutst buiten het stadion. Hoewel het een triest en serieus incident is, kunnen we toch een vrolijke noot proberen te vinden. Misschien heeft Quincy gewoon zijn frustraties afgereageerd op zijn neef, alsof hij een verdediging probeerde te ontwijken tijdens een spannende wedstrijd. Je kunt niet ontkennen dat hij vastberaden en toegewijd is!
De rechtbank heeft ook bepaald dat Promes een schadevergoeding van maar liefst 7000 euro moet betalen aan het slachtoffer. Dat is een flinke som geld, zelfs voor een profvoetballer. Maar laten we wel wezen, als je zo goed bent als Promes, kun je die som waarschijnlijk gemakkelijk bij elkaar scoren. Misschien kan hij een liefdadigheidswedstrijd organiseren om geld in te zamelen voor het goede doel én de schadevergoeding te betalen. Twee vliegen in één trap!
Nu, laten we niet vergeten dat dit verhaal nog niet ten einde is. Promes heeft aangekondigd dat hij in hoger beroep zal gaan tegen het vonnis. Hij lijkt vastbesloten om zijn naam te zuiveren en weer het veld op te gaan waar hij thuishoort. Als er één ding is wat we weten over voetballers, dan is het wel hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Quincy laat zich niet zomaar uit het veld slaan!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het nieuwsbericht roept ook de vraag op of Promes nu moet gaan voetballen in landen die geen uitleveringsverdrag met Nederland hebben. Ach, laten we het positief bekijken! Het opent nieuwe deuren voor Promes om zijn talenten aan de wereld te tonen. Wie weet zien we hem straks schitteren op exotische voetbalvelden, waar fans van over de hele wereld kunnen genieten van zijn spectaculaire spel. Misschien zien we hem binnenkort wel in dezelfde competitie schitteren waar Christiano Ronaldo speelt als een ware globetrotter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten