Sport op tv, zo leef je echt mee! 4 tips!

Sport op tv, zo leef je echt mee! 4 tips!

Of het nu het nationale elftal is wat speelt, de Tour de France die weer is gestart of de finale van Wimbledon; Voor een goede wedstrijd zijn vele mensen te porren. Vol spanning voor de tv juichen voor je favoriete speler of team. Het is een spannende bezigheid maar daarnaast ook een moment van echte ontspanning.

Hoe je de beleving van sport kijken nog intenser maakt? Wij zetten vier tips op een rijtje.

1. Maak een pooltje

Nu je toch je vrienden en/of familie hebt uitgenodigd, kun je het sportkijken ook wel meteen combineren met het organiseren van een pool. Iedereen zet in op een uitslag en legt een klein geldbedrag in. Geen zin in mot achteraf of je vrienden zijn allemaal blut?

Dan is online een gokje wagen ook een alternatief. Pas natuurlijk wel op dat het geen gewoonte wordt en beperk het tot die speciale wedstrijden waar jij echt voor leeft. Maak met de Circus promotiecode een vliegende start

2. Maak er een feestje van

De écht fanatiekeling kijkt liever in zijn eentje naar die éne finalewedstrijd omdat hij de spanning bijna niet aankan, maar naast deze uitzonderingen vindt bijna iedereen het gezelliger om samen te kijken.

Om nog meer naar het moment van de allesbeslissende finale toe te leven, is het ook leuk om een speciaal feestje te organiseren. Nodig je sportminnende vrienden en familie uit en serveer bijpassende hapjes en drankjes. Door samen naar de wedstrijd te kijken kun je de spanning delen en commentaar uitwisselen.

3. De juiste spullen

Je kunt natuurlijk een waar feestje van het voetbal-, hockey- of schaatsen kijken maken, maar wanneer je de pixels op het scherm bijna kunt tellen loop je alsnog de hele ervaring mis. Zorg daarom dat je de juiste spullen hebt.

Investeer in een prachtige, grote tv en bijpassende geluidsinstallatie. Met boxen door de woonkamer hoor jij extra goed of het een goal is of tóch net naast.

Het juiste abonnement

Bij veel sporten valt of staat de beleving met het commentaar wat gegeven wordt. We kennen allemaal de wedstrijden met zeer lauwtjes commentaar waar je nog net bij in slaap valt.

Bij sporten als Formule 1 is het dan ook fijn te investeren in een speciaal pakket waar kundige én enthousiaste commentatoren het woord voeren. Hierdoor raak je zelf nog enthousiaster en heb jij de volgende keer leuke feitjes vertelt door de commentator paraat.

Uiteraard is zelf sporten gezond, maar af en toe luid juichen voor een ander is ook heerlijk. Om hier optimaal van te genieten kun je eenvoudige stappen nemen. Al is een tickets kopen voor een live wedstrijd in een stadion ook altijd nog een dikke tip!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties