screen shot 2024 03 01 at 111503jpg

Tom de Nooijer (ON!) geschrokken door Lentekriebels indocrinatie: "Kijk en HUIVER! Opdoeken!"

Binnenlandmrt 01 , 9:22
Bij Ongehoord Nieuws hebben ze onderzoek gedaan naar de week van de Lentekriebels. De conclusie van Tom de Nooijer? Wat hier gebeurt is wanstaltig. "Kijk en huiver," zegt hij over "de vieze boekjes" van de Rutgers Stichting die verspreid worden onder kleine kinderen (van 4 jaar oud!). "Opdoeken die bende."
Er wordt altijd gedaan alsof de Lentekriebels boeken en informatie voor een middelbare school-publiek is, maar dat is onzin. Het begint al bij de allerjongsten. Je zou denken dat er dan pure basisinformatie wordt gegeven waar niemand aanstoot aan kan nemen. Helaas is niets minder waar.
De Nooijer schrikt zich namelijk rot als hij deze zaak onderzoekt. Hi heeft boekjes in handen gekregen die bedoeld zijn voor kleuters. Voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. "Saar en Job praten over seksualiteit," heet het. Pardon? Met kinderen van die leeftijd?
Goddank voor de moed van Omroep ON! om dit soort zaken aan de kaak te stellen! Vind jij het ook van LEVENSBELANG dat er een publieke omroep is die dat doet? Word vandaag dan nog lid van ON! Voor slechts 10 euro per jaar help je ON! pal te staan tegen deze Woke-gekkigheid en op te komen voor onze kinderen.
Vervolgens legt De Nooijer uit dat er wordt gesproken over de geslachtsdelen van mannen en vrouwen, met plaatjes erbij, én dat er zelfs wordt uitgelegd dat er "zaadjes zitten" in de "balzak" van de man.
De aanwezige gasten bij ON! schrokken zich gisteren kapot. Voormalig PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema reageerde woest door te zeggen dat dit volstrekt onacceptabel is, zeker voor 4- en 5-jarigen. "Die gaan naar wat we vroeger de kleuterschool noemden!" aldus de oud-politicus (en leraar!).
De aanwezige Sietske Bergsma stelde daarop dat die kinderen inderdaad Jip en Janneke zouden moeten lezen. "Nog niet eens," zei Beertema daar, "dat is te moeilijk voor ze. Ze moeten lekker spelen met blokken en ander leuk speelgoed. Ik vind dit soort dingen voor dit soort kinderen op deze wijze, zo georganiseerd, zo achter de voordeur kruipen als overheid, tja, ik vind dit stuitend."
Goddank voor de moed van Omroep ON! om dit soort zaken aan de kaak te stellen! Vind jij het ook van LEVENSBELANG dat er een publieke omroep is die dat doet? Word vandaag dan nog lid van ON! Voor slechts 10 euro per jaar help je ON! pal te staan tegen deze Woke-gekkigheid en op te komen voor onze kinderen.
Ook is er een boek genaamd "Voor dat geheim ben ik te klein." Dat klinkt omineus, en dat is het ook. Het is volgens Rutgers voor een kinderen uit groep 1 en 2. De Nooijer sloeg het boek open en schrok zich kapot. "Hij laat de plasser van Joost niet meer los," staat er onder meer. Met een plaatje erbij.
"Je kunt niet kiezen op wie je verliefd wordt" is een boek voor groep 3 en 4. Het zal niemand verbazen dat er een groot plaatje van een regenboog op de voorkant staat.
Dat is al misselijk genoeg, maar binnenin wordt het nog erger. Want dan lees je opeens over een jongetje genaamd Robbert die zegt: "Ik wil later homo worden."
Want ach, dat is zo leuk. Homo wórden.
Wat doen we onze jeugd in vredesnaam aan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten