1082px Dr Jill Biden Blows a Kiss  3219469044

Amerikaanse politie wil Hunter Biden vervolgen: 'Belastingfraude en valse verklaringen voor aankoop wapen'

Buitenlandokt 07 2022, 9:29
De ultieme belediging is gaande voor president Joe Biden. Amerikaanse rechercheurs hebben namelijk besloten dat er voldoende bewijs is om zijn zoon Hunter te vervolgen voor belastingfraude en het geven van valse verklaringen over een wapenaankoop. Dat de Amerikaanse president zoiets overkomt is natuurlijk beledigend tot op het bot - en een teken dat de familie Biden alles behalve onaantastbaar is.
Onlangs wist Joe te vertellen dat "no one f***s with a Biden." Want dat zou heel risicovol zijn. Levensgevaarlijk.
Nou, blijkbaar is dat nieuws niet doorgegeven aan Amerikaanse rechercheurs die de handel en wandel onderzoeken van Joe's zoon Hunter. De rechercheurs hebben namelijk besloten dat er meer dan genoeg reden is om Hunter te vervolgen, onder meer wegens belastingfraude. De zaak is doorgeschoven naar de aanklager in de staat Delaware, die nu de definitieve beslissing moet nemen. Het goede nieuws? Die aanklager is benoemd door... Donald Trump. Ha.
Natuurlijk is Biden het zwarte schaap van de familie, hoewel hij al die jaren beschermd wordt door zijn vader. Hij zit aan de drugs, heeft avontuurtjes met allerhande prostituees, doet 'consultancy werk' voor bedrijven in sectoren waar hij de ballen verstand van heeft (maar waar hij zijn vader wel kan beïnvloeden), etc. Die gek nam allemaal video's op van zichzelf met wapens, drugs, dames van lichte zeden... en zette die vervolgens op een computer die hij ... naar een reparateur stuurde. Maar wacht. Dat vergat hij (ongetwijfeld omdat hij high als een paard was). En dus gingen die video's de hele wereld rond.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Zoals verschillende zwarte commentatoren ook al zeiden zou Hunter Biden veroordeeld zijn tot 25 jaar cel voor dit wangedrag ... als hij zwart was. Want ja, Joe Biden was een echte 'drugbestrijder' en heeft ervoor gezorgd dat 'drugsmisdaden' keihard bestraft zijn... 'misdaden' waarvan Afro-Amerikanen steevast het belangrijkste onderwerp van zijn. Beter gezegd: Amerikaanse gevangenissen zitten vol met Afro-Amerikaanse 'misdadigers' wiens enige 'misdaad' is dat ze één of twee keer hebben gedaan wat Hunter Biden elk weekeinde doet.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De vraag is nu wel: wordt Hunter echt aangeklaagd? En zo ja, wat zegt dat over de machtspositie van zijn vader Joe? De man is overduidelijk dement, dat weten we al langer. Maar als zijn zoon voor de leeuwen wordt geworpen, nou, dan betekent het dat zijn invloed zelfs áchter de schermen niet-bestaand is.

Dit suggereert een paleisrevolutie. Merkwaardig, want de seniele Biden leek de ideale bogeyman voor de deep state. Welk belang heeft de deep state om nu ineens tóch te gaan vervolgen? Misschien het ultieme machtsvertoon, vergelijkbaar met de moord op JFK?

De Telegraaf
De Telegraaf
@telegraaf

Amerikaanse rechercheurs die onderzoek doen naar Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, zien voldoende bewijs om hem te vervolgen. telegraaf.nl/t/1923420351?u…

365
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten