Screen Shot 2022 10 07 at 102742

-Michel Mulder- Een taboe doorbrekend briefje aan Beau

Opinieokt 07 2022, 9:25
Beste Beau,
Hoewel jouw naam in het Frans knap, beeldschoon betekent, zie ik toch meer en meer de contouren verschijnen van een duivels gelaat.
In jouw trieste jacht naar eeuwigblijvende roem - de midlifecrisis voor uitgerangeerde BN'ers - haal jij weer eens een taboe van stal, waar zelfs Volkert - en dan bedoel ik niet de knol van Bea - niet op zit te wachten.
Het lijkt jou, en productiebedrijf KJP, een goed idee om in deze tijd waarin vele kinderen - gedwongen - worstelen met hun seksualiteit en hun toekomst, waardoor er een explosie is aan zelfmoorden, een goed idee om te komen met het programma "moederspijt."
We moeten jouw aanstaande programma uiteraard zien als 'taboe brekend,' en niet als prikken in de open wond van een reeds verstoorde relatie tussen moeder en kind.
Wat heeft de maatschappij, en de kinderen van jouw knuffelobjectjes, eraan dat wij te zien krijgen dat deze 'moeders' hun kinderen liever niet op de wereld gezet hadden?
Valt dat onder de categorie een publiekelijke trap na, of moeten we het zien als de linkse fetish om alles aan de traditionele gezinswaarden te vernietigen?
Je had zoveel keuzes kunnen maken voor een waarlijk baanbrekend spijt-programma, zoals bijvoorbeeld prikspijt - om het effect van die gifspuiten te openbaren - stemspijt - de politieke afrekening met Kaag en consorten - of zelfs klimaatspijt - het wakker worden uit de D666 indoctrinatie - maar misselijkmakend als jij bent ga je uiteraard voor het veroorzaken van verdergaand psychisch leed, aan waarschijnlijk reeds getroebleerde kinderen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En wat verwacht je nu eigenlijk van dit psychopatische sprookje Beau? Dat je de wandelende Cruella's middels jouw programma ineens omtovert tot liefhebbende Cinderella's?
Het is al van een - laat ik het lief benoemen - ietwat mensonwaardig niveau dat je je eigen kind als ongewenst beschouwt, het is echter ronduit psychopatisch dat je ook nog even 'vol trots' op tv komt vertellen over je liefdeloze ziel. Ed Gein, Ted Bundy en menig seriemoordenaar kruipen bijna hun graf uit om af te stemmen op jouw zoveelste poging om maar in de aandacht te blijven, zodat ze hun moeder alsnog wat beter gaan begrijpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten