Screen Shot 2022 04 21 at 195043

Beelden! Advocaten Amber Heard zetten zichzelf enorm voor gek bij verhoor Johnny Depp

Buitenlandapr 21 2022, 18:44
In Amerika vindt er momenteel een grote rechtszaak plaats tussen Johnny Depp en Amber Heard. Heard heeft Depp beschuldigd van, onder meer, mishandeling. Depp zegt dat hij onschuldig is, en dat deze leugens over hem, hem geld en werk gekost hebben. Daarom eist hij genoegdoening. De rechtszaak wordt in Amerika op de voet gevolgd door gewone mensen. De voorlopig conclusie is dat Depp een heel sterke zaak heeft, terwijl Heard niet alleen steeds vaker beschouwd wordt als een leugenares, maar ook als een dame die volstrekte idioten als advocaten heeft ingehuurd.
Als je geen trek hebt om livestreams te kijken word je eigenlijk al heel goed op je wenken bedient door Twitter gewoon in de gaten te houden. Alles van belang in deze zaak komt daar langs. En, misschien wel het belangrijkste: je kunt er heel goed peilen wat de gemiddelde volger van de rechtszaak denkt. Is Depp een vrouwenmishandelaar, of heeft Heard hem onterecht beschuldigd?
Nou, de algemene opvatting is inderdaad dat Depp er in is geluisd. Heard is de afgelopen dagen keihard afgegaan. Ze wordt nu beschouwt als een leugenaar die Depp heeft geprobeerd te vernietigen omdat hij niet meer samen met haar wilde zijn. Er zijn geluidsopnames en ander bewijs waaruit echt duidelijk blijkt dat het allemaal niet eens bijna gegaan is zoals Heard beweerd heeft. Sterker nog, het heeft er alle schijn van dat zij degene was die geweld gebruikte in de relatie. Ze gooide met vodkaflessen en probeerde blijkbaar zelfs Depps vinger af te snijden. 
Ehm.
Maar er zijn ook aspecten van de zaak die hilarisch zijn. Zie deze beelden maar, die viraal zijn gegaan, van Johnny Depp in de getuigenbank. Heards advocaten roepen bij letterlijk alles dat "het van horen zeggen" is, zelfs als Depp zucht. Kijk maar:
Het meest opvallende hieraan is natuurlijk - behalve dan dat Heards advocaat een imbeciel is - dat Depp héél ontspannen overkomt. Niet zo gek natuurlijk, want het lijkt er echt op dat hij de zaak aan het winnen is. Als hem dat lukt betekent dat natuurlijk niet alleen een geweldige boost voor zijn reputatie, maar ook dat bedrijven die geen zaken met hem meer wilden doen, hem excuus moeten aanbieden... en dat hij daarna weer vol aan het werk kan.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Overigens zijn hier weer heel trieste beelden van Depp die uitlegt hoe het ging in zijn relatie met Heard. Iedereen die in een ongezonde relatie heeft gezeten of zit, of die vrienden of familie heeft voor wie dat geldt, zal dit ongetwijfeld herkennen:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten