screen shot 2022 09 19 at 11

De donkere kant van Biden's 'transparantie': Politieke tactieken en nepnieuws

Buitenlandokt 12 2023, 16:00
Dit is Joe Biden's definitie van 'transparantie': de harde feiten verdraaien, paniek zaaien en dan achterover leunen terwijl je woordvoerder je blunders schoonpoetst. Eerder claimde de Amerikaanse president dat hij 'geverifieerde beelden' gezien had van door Hamas onthoofde kinderen in Israël. Nu, verstrikt in de leugens van zijn eigen retoriek, trekt zijn team deze verklaring terug.
Volgens zijn woordvoerder heeft Biden geen enkele beeld gezien en nog minder geverifieerd. Zijn onverantwoorde claim was blijkbaar enkel gebaseerd op claims van een woordvoerder van de Israëlische premier Netanyahu en Israëlische media. De waarheid wordt dus opzijgezet voor Biden's eigen politieke spel.
Terwijl Hamas eerder ontkende vrouwen en kinderen te hebben gedood, is de bittere waarheid dat er in Israëlische plaatsten bij de grens met de Gazastrook hele gezinnen zijn vermoord. Dit is het echte verhaal dat Biden uit het oog heeft verloren in zijn gangbare poging om de publieke opinie te manipuleren.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
Bij Biden zien we een patroon van misleiding, valse verklaringen en het verspreiden van nepnieuws. Te midden van internationale crisissen en voortdurende schandalen, lijkt het erop dat de oude president zijn eigen moderne versie van de waarheid heeft gecreëerd. Zo zien we hoe Biden's 'transparantie' zich werkelijk ontvouwt: politieke tactieken, halve waarheden en tijdige herinneringen dat waarheid en stabiliteit blijkbaar ondergeschikt zijn aan een linkse agenda." Of komt het toch gewoon door zijn dementie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten