shutterstock 2314905691

Schokkend! Aanslag op Robert F. Kennedy Jr. voorkomen: zwaar bewapende man probeerde bij hem te komen

Buitenlandsep 16 2023, 18:00
In een schokkende ontwikkeling die de politieke arena van de Verenigde Staten op zijn grondvesten doet schudden, heeft Robert F. Kennedy Jr., een prominente Democratische presidentskandidaat voor de verkiezingen van 2024, een angstaanjagende poging tot aanval op zijn leven onthuld. Het incident vond plaats tijdens een verkiezingsevenement waar Kennedy aanwezig was.

Man Verkleed als Politieagent Probeert Kennedy Aan te Vallen

In een schokkende onthulling deelde Kennedy dat een zwaar bewapende man, vermomd als een U.S. Marshall (een politieagent, zeg maar), erin slaagde om dichtbij hem te komen tijdens een verkiezingsevenement. De man was niet alleen in het bezit van twee geladen pistolen maar had ook extra munitie bij zich. Het was een potentieel dodelijke situatie die op het nippertje werd voorkomen dankzij de alertheid van Kennedy's privébeveiligingsteam.

Kennedy's Privébeveiliging Grijpt In

Het privébeveiligingsteam van Kennedy speelde een cruciale rol in het voorkomen van wat een tragedie had kunnen zijn. Ze zagen de man en grepen onmiddellijk in, waarbij ze hem vasthielden tot leden van de Los Angeles Police Department ter plaatse kwamen om hem te arresteren. Het snelle denken en handelen van het beveiligingsteam heeft ongetwijfeld een ramp voorkomen.

I’m very grateful that alert and fast-acting protectors from Gavin de Becker and Associates (GDBA) spotted and detained an armed man who attempted to approach me at my Hispanic Heritage speech at the Wilshire Ebell Theatre in Los Angeles tonight. The man, wearing two shoulder…

Image
76.2K
Reply

Oproep voor Secret Service Bescherming

Na het incident nam Kennedy zijn toevlucht tot X om zijn bezorgdheid en frustratie te uiten over het gebrek aan Secret Service bescherming, een privilege dat traditioneel wordt toegekend aan presidentskandidaten. Kennedy benadrukte dat hij de enige presidentskandidaat in de geschiedenis is wiens aanvraag voor Secret Service bescherming door het Witte Huis is afgewezen. Hij riep president Biden op om deze beslissing te heroverwegen, gezien de duidelijke dreiging voor zijn veiligheid.

Speculaties over Politieke Motieven

Het incident heeft een schokgolf van speculaties en geruchten teweeggebracht, met velen die suggereren dat er mogelijk een groter politiek spel aan de hand is. Kennedy is een sterke concurrent voor de huidige president Joe Biden in de race om de Democratische nominatie. Sommigen geloven dat de top van de Democratische Partij Kennedy liever uit de weg zou ruimen om Biden een duidelijker pad naar de nominatie en herverkiezing te bieden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal achter vernieuwers als Robert F. Kennedy en durven we dit soort berichten gewoon te plaatsen. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben, want het kartel háát ons. Wil jij eerlijke berichten lezen over Amerika? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons het eerlijke, echte nieuws te brengen!

Conclusie

Het incident werpt een donkere schaduw over de aanloop naar de verkiezingen van 2024, waarbij de veiligheid van kandidaten in het geding komt. Het roept ernstige vragen op over de mate van bescherming die wordt geboden aan presidentskandidaten en of politieke rivaliteit een rol speelt in de besluitvorming rond beveiligingsmaatregelen. En het bewijst eens temeer dat een Kennedy die een grote rol speelt in de politiek... zijn leven nooit zeker kan zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten