screen shot 2023 09 16 at 125309

-Interview Raisa Blommestijn over "invasie in Lampedusa"- "Onze cultuur, onze identiteit, ons thuis wordt bewust verwoest"

Immigratiesep 16 2023, 16:30
De afgelopen dagen is het Italiaanse Lampedusa weer bijzonder vaak in het nieuws. Helaas niet omdat het daar zo geweldig gaat, maar omdat het totaal overweldigd wordt door massa's Afrikaanse gelukszoekers. Op X (voorheen Twitter) heeft Raisa Blommestijn - de koningin van rechts Nederland en presentatrice van Ongehoord Nieuws - fel gereageerd op de beelden die we daar recentelijk van zagen. Reden voor DDS om contact met haar op te nemen.
Hé Raisa, je hebt op X behoorlijk fel gereageerd op schokkende beelden uit Lampedusa. Het is volstrekt helder dat Italië totaal overweldigd wordt door Noord-Afrikaanse gelukszoekers. Hoe kan dit, Mark Rutte had toch een Tunesië-deal?

Deze week een ware invasie: er kwamen rond de 7000 Afrikaanse mannen uit Tunesië aan op het Italiaanse eiland Lampedusa. Het ziet ernaar uit dat die deal die Rutte en Meloni met Tunesië hebben gesloten -en betaald met ons belastinggeld- ontzettend goed werkt. Zoals verwacht. 🤡

1.9K
Reply
Het is duidelijk: we zijn, wederom, bedrogen. Die “deal”, waarvan ons beloofd was dat deze nu écht zou gaan werken en de instroom écht naar beneden zou brengen, was een leugen. Echt verwonderlijk is dat overigens niet. Mijn indruk is dat dit soort “deals” alleen voor de bühne worden gesloten en dat de EU, met Rutte voorop, helemaal niet de intentie heeft om de instroom van Noord-Afrikaanse gelukszoekers terug te dringen. Anders zouden de buitengrenzen alleen hermetisch zijn afgesloten en zou ieder bootje terug worden gestuurd. Het feit dat dat niet gebeurt, zegt genoeg.
Op X noem je deze cijfers (7.000 Afrikaanse mannen uit Tunesië) letterlijk "een invasie." Maar is dat wel een juiste term? Een invasie gebeurt immers zonder toestemming van de zittende macht in het land dat 'binnengevallen' wordt. In Europa is het de zittende macht die het stuurt.
Inderdaad, de zittende macht stuurt en faciliteert het, eens. Maar als je kijkt naar de lokale bevolking en verder uitgezoomd naar de Italiaanse bevolking en de bevolking op het Europees grondgebied is het duidelijk: men is klaar met de massale instroom van kansarme migranten waardoor armoede en criminaliteit toenemen. Ons huis, ons thuis, onze landen worden letterlijk verwoest; overlopen door massa’s mensen vanuit een andere cultuur. Ter vergelijking: op Lampedusa wonen 5000 mensen en dan nu 7000 Afrikanen erbij. Dat is gewoon een invasie, ik kan het echt niet anders noemen.
Wat is het gevolg van deze schokkende cijfers (en beelden) voor Italië, voor Europa, en ook voor Nederland? Hoe kunnen we dit soort aantallen in vredesnaam verwerken zonder dat onze cultuur NIET verdwijnt?
Het gevolg is dat Europa zoals het eeuwenlang bestaan heeft verdwijnt. Nu al is de autochtone, blanke bevolking een minderheid in grote Nederlandse steden. Dat zal op steeds meer plaatsen het geval zijn. Onze cultuur, onze identiteit, ons thuis wordt bewust verwoest door dit desastreuze beleid van de elite. Daarnaast neemt criminaliteit en armoede toe.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS kunnen we dit soort meningen alleen uiten door jouw steun! Doneer daarom aan DDS en houd ons vrije geluid in de lucht!
Als we dit echt willen stoppen is het zaak zo snel mogelijk de controle terug te krijgen over onze grenzen, dus: uit de EU en uit andere informele globalistische clubs als het WEF en leiders kiezen voor dit land die onze soevereiniteit werkelijk willen verdedigen. Ik vrees echter dat dit niet genoeg is: er zal echt een actief remigratiebeleid gevoerd moeten gaan worden – liever gisteren dan vandaag want iedere dag dat dit doorgaat wordt het moeilijker om ‘ons’ Nederland terug te krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten