Screen Shot 2022 09 11 at 155102

Raisa Blommestijn FURIEUS op dragqueen voorleesuur voor kinderen: 'Wie heeft dit ooit bedacht?!'

Politieksep 02 2023, 17:10
Ongehoord Nieuws-presentatrice Raisa Blommestijn vindt het knettergestoord dat er tegenwoordig dragqueenvoorleesuurtjes voor kinderen. "Wie heeft dit ooit bedacht?" vraagt ze zich vertwijfeld af. "Bescherm kinderen tegen het woke-gif."
Vanuit weldenkende kringen neemt de kritiek op de doorgeslagen Woke-projecten steeds meer toe. Vandaag demonstreerde Gideon van Meijeren (FVD) bijvoorbeeld tegen het ranzige dragqueenvoorleesuurtje in Leiden. Hij werd daarin bijgestaan door gewone burgers die zich extreem veel zorgen maken over dit soort zieke activiteiten.

Raisa pakt Woke aan

En er is goed nieuws. Want Van Meijeren is niet de enige prominente conservatief die klaar is met deze Woke-gekkigheid. Raisa Blommestijn denkt er net zo over. De Ongehoord Nieuws-presentatrice maakt dat héél duidelijk op X, waar ze even helemaal losgaat op de radicaal-linkse ideologie.
"Wie heeft ooit bedacht dat het normaal is dat dragqueens kinderen voorlezen?" schrijft ze op het sociale netwerk dat voorheen bekend stond als Twitter. "Kinderen en seksuele handelingen gaan nooit samen. Bescherm kinderen tegen het woke-gif. Bescherm kinderen tegen seksualisering."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de zieke Woke ideologie! Wij staan pal voor en achter onze kinderen. De Woke-gekken moeten met hun ranzige fikken van onze kinderen afblijven. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke keihard te bestrijden!
Dit soort heerlijke geluiden horen we tegenwoordig heel weinig op de gewone tv en in de mainstream kranten. Maar gelukkig zijn er vrouwen als Blommestijn die geen blad voor de mond nemen, en die de traditionele opvattingen verdedigen - en hoe!
Woke denkt dat het ons kan overweldigen, maar met mensen als Van Meijeren én Blommestijn wordt dat nog héél lastig voor ze. En dat is maar goed ook. Want als die Woke-fascisten het voor het zeggen krijgen, dan creëren ze een samenleving die extreem ongezond is - voor iedereen, en zéker voor kinderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten