de dagelijkse standaard dh 01208

Held! Gideon van Meijeren gaat demonstreren bij Dragqueen die 'kinderen gaat voorlezen'

Politiekaug 31 2023, 12:00
Het allerziekste aan die hele LHBTI++-beweging is dat ze het steeds weer voorzien hebben op onze kinderen. Ze doen alsof dat niet zo is, maar iedere oplettende ouder weet beter. Ze gaan rechtstreeks op de kinderen af. FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren vindt dat totaal onacceptabel en organiseert nu een demonstratie bij een bibliotheek in Leiden waar een zogenaamde 'dragqueen' kinderen vanaf 4 jaar gaat voorlezen.
Het is te ranzig voor woorden, maar BplusC-bibliotheek organiseert op 2 september in de Bibliotheek Nieuwstraat "een speciaal voorleesuurtje voor kinderen vanaf 4 jaar," aldus de organisatie op haar website. "Dragqueen Dina Diamond leest voor uit het boek: Opa's Pride van Harry Woodgate en vertaald door Janneke Schotveld."
Wat dit voor boek is?
"Een inclusief prentenboek waar diversiteit in al haar vormen wordt gevierd."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Word GRATIS lid van onze dagelijkse DDS Nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste écht rechtse nieuws!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Met andere woorden, het is een boek, bewust gemaakt voor heel jonge kinderen, met de overduidelijke bedoeling die kinderen al op heel jonge leeftijd met seks kennis te laten maken én ze ook meteen even te indoctrineren met de Regenboog-ideologie.

Gideon van Meijeren komt in actie

FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vindt dit volstrekt onacceptabel. Een week geleden reageerde hij al woest op het plan van BplusC.
"Opnieuw worden kleuterbreintjes vanaf 4 jaar oud vergiftigd met seksuele afwijkingen," schreef hij toen op X. "Onbegrensde seksuele diversiteit zet ook de deur open voor pedofielen. We moeten kinderen beschermen en ons hier altijd fel tegen blijven uitspreken. Stop de seksualisering van kinderen!"

Opnieuw worden kleuterbreintjes vanaf 4 jaar oud vergiftigd met seksuele afwijkingen. Onbegrensde seksuele diversiteit zet ook de deur open voor pedofielen. We moeten kinderen beschermen en ons hier altijd fel tegen blijven uitspreken. Stop de seksualisering van kinderen! #FVD

Image
2.2K
Reply
Nu komt daar nog iets bij. Van Meijeren heeft nagedacht over deze actie van BplusC en de dragqueen in kwestie en heeft besloten er iets aan te doen. Daarom gaat hij zaterdag om 10:30 uur demonstreren bij de bibliotheek in kwestie.
Bij de aankondiging van de demonstratie vraagt hij mensen ook om een goede tekst te verzinnen voor op zijn spandoek. De winnaar van die tekst krijgt "een rondleiding en lunch in de Tweede Kamer."

Zaterdag om 10.30 uur sta ik bij bibliotheek @BplusC Leiden om te protesteren tegen de indoctrinatie van kleuters (vanaf 4 jaar) door een 'drag queen'. Wie verzint de beste tekst voor op mijn spandoek? De beste inzending wint een rondleiding en lunch in de Tweede Kamer! #FVD

Image
Gideon van Meijeren
Gideon van Meijeren
@GideonvMeijeren

Opnieuw worden kleuterbreintjes vanaf 4 jaar oud vergiftigd met seksuele afwijkingen. Onbegrensde seksuele diversiteit zet ook de deur open voor pedofielen. We moeten kinderen beschermen en ons hier altijd fel tegen blijven uitspreken. Stop de seksualisering van kinderen! #FVD

Image
1.7K
Reply
Steeds meer mensen - met name ouders - worden er heel ziek van dat de LHBTI++-regenboogclub de pijlen elke keer weer op kinderen richt. Merkwaardig genoeg ontkent die beweging dat altijd ten stelligste... maar dan betrap je er ze steeds weer op dat ze dit soort evenementen organiseren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS verzetten we ons met hand en tand tegen de Regenboogideologen die zo overduidelijk achter onze kinderen aangaan. Maar dit betekent dat we JOUW STEUN nodig hebben. Want de regenboogmafia sloopt elke website die zich tegen ze verzet. Doneer aan DDS en vecht samen met ons, zij aan zij, tégen de woke-mafia en vóór onze kinderen!
En dat is niet eens alles. Oh nee. Als je dat dan veroordeelt of gaat demonstreren, nou, dan worden ze woest. Dan ben je een vuile nazi! Een fascist! Een intolerante engnek die in de gevangenis gegooid moet worden!
Dus: ze gaan niet achter de kinderen aan, maar als je ze erop aanspreekt wanneer ze dat overduidelijk wél doen, dan worden ze gek. Voor je het weet komen ze dan met hooivorken (of ijzeren dildo's) op je afrennen en proberen ze letterlijk af te maken... En figuurlijk door je elke mogelijke carriere compleet af te nemen.
Afijn. Van Meijeren staat hier dus tegen op en gaat demonstreren. Wie verzint een goede tekst voor zijn spandoek?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten