shutterstock 2146570837

Knettergekke peiling: 67% van de Nederlanders wil genderneutrale toiletten

Politiekaug 18 2023, 15:00
Het lijkt erop dat Nederland op het punt staat een nieuwe, en voor velen, verontrustende norm te omarmen. Uit een recente peiling van Hart van Nederland blijkt dat een verbazingwekkende 67% van de Nederlanders het idee van 'genderneutrale toiletten' steunt.
Het is bijna onvoorstelbaar. Er zijn vaders in ons land die het volkomen acceptabel vinden dat hun jonge dochter een toilet deelt met een 50-jarige man. Of een meisje van 16 die uitgaat, en opeens in het toilet geconfronteerd wordt met een roedel jongens die a) vol testosteron zitten en b) ook nog eens vol alcohol.
En de reden? Omdat we in een tijdperk leven waarin 'transgenderrechten' en 'genderdysforie' boven het welzijn van onze kinderen worden geplaatst.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Blijf GRATIS op de hoogte van het belangrijkste nieuws door lid te worden van de DDS Nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
De grote kracht achter deze beweging is het kenniscentrum Rutgers. Dit is hetzelfde instituut dat eerder onder vuur kwam te liggen voor het verstrekken van expliciete seksuele informatie aan zeer jonge kinderen op scholen. Rutgers beweert dat een toilet een "veilige omgeving" moet zijn.
Maar hun definitie van "veilig" is op zijn zachtst gezegd verdraaid. Volgens Rutgers betekent veiligheid dat mannen en vrouwen, ongeacht hun biologische geslacht, samen naar hetzelfde toilet moeten gaan. Dit is niet alleen ironisch, maar ook gevaarlijk. In plaats van een veilige omgeving te creëren, zet dit voorstel de deur open voor potentiële onveilige situaties.

Massale twijfel aan peiling

Maar er is een sprankje hoop te midden van deze waanzin. De peiling van Hart van Nederland is gebaseerd op de meningen van slechts 3.600 deelnemers van hun eigen panel. Hoewel ze beweren dat dit 'representatief' is voor de Nederlandse bevolking, moeten we ons afvragen hoe betrouwbaar deze cijfers werkelijk zijn.
Kijk maar naar de reacties op X van gewone Nederlanders:
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we deze Woke-gekte op alle mogelijke manieren. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want het partijkartel en het mediakartel willen ons uit de lucht halen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons Woke aan te pakken!
Is het mogelijk dat de situatie in Nederland niet zo extreem is als Hart van Nederland ons wil doen geloven? Of is dit slechts het topje van de ijsberg van een grotere beweging die onze traditionele waarden en normen bedreigt?
Het is essentieel dat we kritisch blijven en vragen stellen over de motieven en methodologieën achter dergelijke peilingen. We moeten ook de grotere implicaties overwegen van het accepteren van dergelijke radicale veranderingen in onze samenleving. Vandaag zijn het genderneutrale toiletten, maar wat komt er morgen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten