annabel nanninga 2021

Hypocriet JA21 beweert opeens tegen Woke te zijn: "Ontkiemend totalitarisme"

Politiekaug 07 2023, 16:00
Het is een mooie dag in de politieke arena, dames en heren. Onze geliefde JA21 heeft besloten om een standpunt in te nemen tegen Woke, de progressieve beweging die streeft naar afschaffing van het traditionele gezin én traditionele normen en waarden. En waarom? Omdat de peilingen niet in hun voordeel zijn en hun conservatieve leden sneller vertrekken dan een rat van een zinkend schip.
De tweet van JA21 luidt: "In de hele westerse wereld grijpt het #woke-denken om zich heen. Gevolg: fantastische schrijfster die een hele generatie aan het lezen heeft gekregen wordt gecanceld op tentoonstelling over haar eigen verhalen. Ontkiemend #totalitarisme. JA21 verzet zich tegen elke vorm daarvan."
Oh, de ironie! Het is bijna te mooi om waar te zijn. JA21, de partij die in de kern extreem Woke is, neemt nu afstand van Woke. Het is alsof een vis zegt dat hij niet van water houdt.
Laten we even kijken naar de feiten. Annabel Nanninga en Joost Eerdmans, twee prominente leden van JA21, zijn openlijk voorstanders van de Pride-beweging. Nanninga heeft zelfs een foto van zichzelf in haar kantoor met een Pride-vlag aan de muur! En nu wil de partij ons doen geloven dat ze tegen Woke zijn? Dat is net zo geloofwaardig als een veganist die beweert dat hij stiekem van hamburgers houdt.
Sterker nog, die 'toegeeft' dat hij achter de schermen een slagerij runt. Want jongens, die steaks zijn me toch lékker!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Anders dan JA21 zijn wij bij DDS écht tegen de zieke Woke-ideologie. Wij strijden met hand en tand tegen dit gezwel in onze samenleving. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke te slópen.
Het lijkt erop dat JA21 denkt dat ze met deze anti-Woke retoriek snel kunnen scoren. Maar laten we eerlijk zijn, dit is gewoon een wanhopige poging om relevant te blijven in een politiek landschap dat hen snel achterlaat. De partij stort op alle mogelijke manieren in elkaar. Conservatieve JA21'ers verlaten de partij, en conservatieve kiezers hebben eindelijk in de gaten dat JA21 VVD-2 is - alleen dan nóg zieliger.
Dus, JA21, blijf ons alsjeblieft vermaken met je hypocriete standpunten. Het is altijd leuk om te zien hoe een partij zich in de voet schiet. En wie weet, misschien wordt je volgende standpunt wel dat je tegen politiek bent. Dat zou pas echt hilarisch zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten