23975407111 1ef2aff544 k

Donald Trump: de onbetwiste favoriet en onze beste hoop tegen de Deep State

Buitenlandaug 07 2023, 15:00
Het is geen geheim dat Donald Trump een kracht is om rekening mee te houden. Zijn ongeëvenaarde charisma, vastberadenheid en onwrikbare toewijding aan het Amerikaanse volk hebben hem tot een favoriet gemaakt onder conservatieven en nationalisten. De Dagelijkse Standaard, net als Trump zelf, is een trotse voorstander van conservatief-nationalistische waarden, en we zijn verheugd om te zien dat Trump de beste hoop is om het walgelijke partijkartel en de deepstate in Amerika aan te pakken en te hervormen.
Trump's tegenstanders proberen hem vaak in een kwaad daglicht te stellen, maar hun pogingen zijn tevergeefs. De Amerikanen hebben de waarheid gezien. Ze hebben gezien hoe Trump zich onvermoeibaar heeft ingezet om de corruptie in Washington aan te pakken, en ze zijn klaar om hem terug te brengen naar het Witte Huis.
Uit peiling na peiling blijkt dat Trump de duidelijke favoriet is onder Republikeinen. Een recente peiling plaatst hem op grote voorsprong onder Republikeinse kiezers: 54% voor hem, 17% voor Ron DeSantis, gevolgd door een grote groep andere kandidaten die sowieso geen schijn van kans maken. Dit is niet zomaar een overwinning; dit is een aardverschuiving.
De betting odds bevestigen dit beeld. Trump heeft nu een kans van 68% om de Republikeinse voorverkiezingen nationaal te winnen. DeSantis, ooit een geduchte rivaal, is ingestort van 43% in januari naar een schamele 9,8% nu. Het is duidelijk dat de Republikeinen hun kampioen hebben gekozen, en die kampioen is Donald Trump.
Maar Trump's overwinning betekent meer dan alleen een overwinning voor de Republikeinse Partij. Het betekent een overwinning voor Amerika én voor heel het Traditionalistische Westen. Ja, ook voor ons Nederlanders. Trump is dé kans om de deep state te ontmantelen in Amerika. Als deze man wint, zal hij de CIA omver kegelen, de FBI hervormen, en het buitenlandsbeleid van Amerika aanpakken. Hij zal de corruptie uitroeien die zich als een kanker door de Amerikaanse regering heeft verspreid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) De héle Nederlandse media valt Donald Trump aan. Wij van De Dagelijkse Standaard niet. Bij DDS beseffen we namelijk dat hij de béste Amerikaanse hoop is om de Deep State - het partijkartel daar - te slopen. Daarom berichten we op eerlijke wijze over hem! Maar daar hebben we jouw hulp voor nodig. Want Big Tech en het partijkartel slopen alles en iedereen die Trump met respect behandelen. Wil jij eerlijke berichtgeving over Trump? Steun ons dan! Doneer via BackMe en help ons een baken van licht te zijn in het Nederlandse media-landschap!
En ja, als de Amerikaanse deep state valt, dan gaat dit ook gebeuren met óns partijkartel.
Donald Trump is meer dan alleen een politicus; hij is een beweging. Hij is de stem van de ongehoorden, de hoop van de hopelozen, en de kampioen van de gewone Amerikaan. Hij is de man die Amerika weer groot zal maken. En bij DDS kunnen we niet wachten om hem dat te zien doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten