Screen Shot 2022 11 16 at 123229

Ondanks alle aanklachten zet Donald Trump zijn strijd voort: "Ik ben de enige kandidaat die de Deep State kan ontmantelen"

Politiekaug 02 2023, 11:00
In de Verenigde Staten wordt de recente vervolging van oud-president Donald Trump voor zijn vermeende rol in de bestorming van het Capitool in 2021 met voorspelbare reacties ontvangen in zowel Democratische als Republikeinse kringen. Terwijl de Democratische kant het belang van het rechtssysteem benadrukt, zien verschillende Republikeinen de aanklacht als een bewijs van partijdige justitie en een afleiding voor de problemen van Hunter Biden, de zoon van de Democratische president Joe Biden.
De Republikeinse fractieleider Kevin McCarthy beschuldigt het justitieel systeem ervan een afleiding te creëren en de vooraanstaande Republikeinse kandidaat, president Trump, aan te vallen. Hij blijft vastbesloten om de waarheid over Hunter Biden en het vermeende partijdige rechtssysteem bloot te leggen.
Ook de Republikeinse gouverneur van Florida en potentiële presidentskandidaat, Ron DeSantis, spreekt zich uit tegen de vermeende politieke vervolging. Hij stelt dat de overheid als een "wapen" wordt gebruikt om politieke tegenstanders aan te vallen. Net als Trump beschouwt DeSantis Washington D.C. als een "moeras" van oneerlijkheid en vindt hij het zorgwekkend dat Trump moet worden beoordeeld door een jury die deze vermeende "moeras-mentaliteit" weerspiegelt.
Aan de andere kant van het politieke spectrum herhaalt de Republikeinse presidentskandidaat Asa Hutchinson zijn standpunt dat Trump "moreel verantwoordelijk is voor de aanval op onze democratie" en dat het gerechtelijk systeem zal bepalen of hij ook strafrechtelijk verantwoordelijk is.
In de tussentijd maakt Trump goed gebruik van de aanklacht om fondsen te werven onder zijn aanhangers. Hij beweert in een e-mail dat hij de enige kandidaat is die de "Deep State" kan ontmantelen en een einde kan maken aan hun grip op het land. Hij ziet de aanklacht als een poging om hem voor de rest van zijn leven in de gevangenis te krijgen, en vraagt steun aan zijn aanhangers om zijn politieke strijd voort te zetten.
"Ze weten dat ik de enige kandidaat ben die de Deep State kan ontmantelen en een einde kan maken aan hun wurggreep op onze natie. Dus hun enige hoop is om te proberen mij voor de rest van mijn leven naar de GEVANGENIS te sturen." Aldus Trump. Zowel voor- als tegenstanders van Trump zullen de uitkomst van deze zaak met argusogen volgen, want het belooft een cruciaal moment te worden in de politieke geschiedenis van de Verenigde Staten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten