shutterstock 2314907207

Moedige Robert F. Kennedy Jr. pakt Biden aan: 'Geef de JFK-moorddocumenten vrij!'

Buitenlandjul 31 2023, 19:47
Robert F. Kennedy Jr. - Democratische presidentskandidaat, neef van John F. Kennedy, zoon van Bobby Kennedy, en één van de moedigste mannen in Amerika momenteel - heeft zich op Twitter hard uitgesproken tegen de weigering van Joe Biden om inzage te geven in de moord op JFK.
In een recente tweet op X (het oude Twitter) heeft Robert F. Kennedy Jr., de neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy en zoon van Bobby Kennedy, zijn mening geuit over de weigering van president Joe Biden om de geheimgehouden dossiers over de moord op JFK vrij te geven. Kennedy's tweet luidt als volgt:

President Biden’s illegal refusal to release the JFK assassination records and his reckless escalations in Ukraine remind us of New Orleans DA Jim Garrison’s singularly insightful quote from his book, Heritage of Stone: “Until the work of the Kennedy assassins is undone,…

62.4K
Reply
"President Biden's illegale weigering om de moorddossiers op JFK vrij te geven en zijn roekeloze escalaties in Oekraïne herinneren ons aan het bijzonder inzichtelijke citaat van de officier van justitie uit New Orleans, Jim Garrison, uit zijn boek 'Heritage of Stone': 'Totdat het werk van de Kennedy-moordenaars ongedaan is gemaakt, zullen presidenten komen en gaan, maar de oorlogsmachine en zijn uitgebreide inlichtingentakels, zowel binnenlands als buitenlands, zullen de controle behouden. De moord reduceerde de president van de Verenigde Staten tot een tijdelijke functionaris, een dienaar van het oorlogsconglomeraat. Zijn taak is om zo vaak mogelijk te spreken over het verlangen van de natie naar vrede, terwijl hij als zaakwaarnemer optreedt bij het Congres voor het leger en hun wapenfabrikanten'."
Kennedy, nu zelf presidentskandidaat voor de Democratische Partij, is vastbesloten de nominatie te winnen en het vervolgens op te nemen tegen de waarschijnlijke Republikeinse kandidaat, of dat nu Trump of Ron DeSantis wordt. Deze vastberaden houding komt niet alleen tot uiting in zijn standpunten met betrekking tot de moord op zijn oom, maar ook in zijn visie op de Covid-vaccins.

Wie is Robert F. Kennedy Jr.?

RFK Jr. is een figuur die zijn hele leven al in de politieke schijnwerpers staat. Als lid van de beroemde Kennedy-familie heeft hij een rijke erfenis om op voort te bouwen. Zijn vader, Bobby Kennedy, was minister van Justitie en senator, en zijn oom, John F. Kennedy, was de 35e president van de Verenigde Staten.

Een Politieke Held

Robert F. Kennedy Jr.'s moedige standpunten maken hem tot een politieke held voor velen. Zijn onvermoeibare zoektocht naar de waarheid achter de moord op zijn oom, gekoppeld aan zijn vastberaden houding tegenover de Covid-vaccins, toont een vastberadenheid om tegen de stroom in te gaan en de waarheid na te streven.

Vrees voor Zijn Veiligheid

Ondanks zijn heldenstatus, zijn er velen die voor Kennedy's veiligheid vrezen. Er zijn nog steeds mensen die geloven dat de CIA achter de moorden op JFK en Bobby Kennedy zat. Kennedy's bereidheid om deze controversiële onderwerpen aan te pakken, maakt hem tot een doelwit voor degenen die de status quo willen handhaven.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard staan we zij-aan-zij met Robert F. Kennedy Jr. en zijn wens om de informatie over de aanslag op JFK openbaar te maken. Anders dan de lafhartige kartelmedia durven wij namelijk wél op te schrijven dat de CIA er hoogstwaarschijnlijk achterzit. Maar juist omdat wij die moed hebben, hebben wij jouw hulp nodig. Het systeem werkt ons namelijk op alle mogelijke manieren tegen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons het mediakartel (en de CIA) te slópen!

Conclusie

Robert F. Kennedy Jr. is een belangrijke stem in de huidige Amerikaanse politiek. Met zijn moedige standpunten en bereidheid om moeilijke onderwerpen aan te pakken, is hij een frisse wind in een vaak verdeeld politiek landschap. Zijn campagne om de Democratische nominatie te winnen is zeker iets om in de gaten te houden, en zijn invloed zal ongetwijfeld nog jaren voelbaar zijn in de Amerikaanse politiek.
Dat is tenminste te hopen. Want er zijn niet veel mensen die zo openlijk over dit soort onderwerpen durven te spreken. Zelfs Donald Trump doet dat zelden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten