screen shot 2023 06 06 at 100938

YouTube verwijdert interview waarin Robert F. Kennedy Jr. zegt dat CIA zijn vader Bobby Kennedy vermoordde

Buitenlandjun 06 2023, 10:30
YouTube - de video-website van Google - heeft beelden verwijderd van een interview van Mike Tyson met Robert F. Kennedy Jr. RFK Jr. is de zoon van Bobby Kennedy en het neefje van John F. Kennedy: de Kennedy broers die decennia geleden op brute wijze vermoord werden. De laatste toen hij president wás, de eerste toen hij presidentskandaat was met een grote kans om te winnen.
In het gesprek legt RFK Jr. uit wat er gebeurde rond de moord op zijn vader, die maar liefst vier keer beschoten werd. De kogels, legde RFK Jr. uit, gingen allemaal van beneden naar boven "en werden afgevuurd door een beveiliger." "Heel veel mensen zagen dit," aldus RFK Jr. Vervolgens loog die beveiliger volgens RFK over alles.
RFK Jr. legde uit in het interview dat deze beveiliger "vrijwel zeker de man is die mijn vader vermoord heeft." Deze man is een paar weken geleden gestorven in de Filipijnen.
Volgens RFK Jr. - die nu zelf een gooi doet naar de presidentsnominatie van de Democratische Partij omdat hij vindt dat er iets heel belangrijks moet veranderen in Amerika als ze daar de democratie willen redden - zijn de mensen die écht verantwoordelijk zijn voor zijn vaders moord: de CIA. Kijk:
Hoewel deze video op YouTube gezet werd zijn de beelden na enige tijd verwijderd door de redactie van die videowebsite. Op Twitter kan het interview met Mike Tyson nog wel bekeken en beluisterd worden.
Tegenwoordig zijn media als YouTube heel streng op 'nepnieuws.' Maar critici van deze beslissing vragen zich af hoe YouTube tot de conclusie is gekomen dat wat Kennedy in dit interview zegt niet klopt? Wie bij YouTube heeft inzage in geheime documenten om te concluderen dat zijn uitspraken feitelijk onjuist zijn? Of heeft iemand van de CIA YouTube gecontacteerd met het verzoek de beelden offline te halen omdat ze de CIA niet goed uitkomen?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Er is in Amerika veel kritiek op YouTube vanwege de beslissing om dit interview offline te halen. Wat Kennedy zegt is niet schokkend - veel mensen hebben hetzelfde gezegd. En nee, YouTube en Google zijn niet op magische wijze in staat om te concluderen dat wat RFK Jr. zegt niet klopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten