screen shot 2023 06 06 at 102001

-Michel Mulder- De ongemakkelijke waarheid... en gravin Eloise

Opiniejun 06 2023, 12:00
Als een bepaalde Euuuranje-telg niet voor opschudding zorgt met haar zwemoutfit, dan is het wel door haar (non)acteertalent.
Er hangt een ongemakkelijke waarheid boven de samenleving - eigenlijk twee als je het fake-gehalte van de Euuuranjes meerekent - en dat is dat het 'anti-racisme' sfeertje vanuit zichzelf zo racistisch als de pest is.
Zouden er twee ietwat pigmentverwende 'bro's' of 'sistas' op een terras hebben gezeten, en het gesprek was gegaan over de afkeur van de blanke relatiepartner van één van beide, dan had daar geen hond naar gekraaid, en had Eloise haar repertoire van 'fackings' - het is doe fucking normaal gravinfluencer - gewoon achterwege gelaten om zich verder te bekommeren om haar bacardi breezer........ of ben ik nou echt oud?
Het anti-racisme cultuurtje is zelf 'facking' blank-racistisch tot op het bot, maar dat wordt door het links deugende establishment gezien als bewijs van goed gedrag, beloond met een een stickertje in het deugschrift.
Ik durf te beweren - jawel, daar komt hij - dat er in de hedendaagse woke-maatschappij sprake is van meer racisme naar de blanke Nederlander toe, dan dat er sprake zou zijn van institutioneel racisme t.a.v. de zwarte/gekleurde samenleving.
Het verdienmodel racisme - want dat is het geworden - is aan een soort van inhaalslag bezig door al het leed wat de, uiteraard 'blanke onderdrukker' heeft veroorzaakt, zodanig dat de meest voorkomende vorm van racisme - die tegen blanken - tegenwoordig als 'must do' gedrag wordt gepropageerd.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het debat rondom Sinterklaas. De gepushte en vereiste inclusieve samenleving. Het gepushte en vereiste inclusieve personeelsbeleid. De oprichting van omroep Zwart en uiteraard de oprichting van blanken-haatclub Bij1, het zijn allemaal zichtbare bewijzen van racisme t.a.v. de blanke Nederlander. Heb echter niet het lef om het te benoemen, want dan ben je............ uiteraard, een 'facking' racist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten