20151030 syrians and iraq refugees arrive at skala sykamias lesvos greece 2

Beelden! Nepvluchtelingen staat zogenaamd bij Ter Apel: De Telegraaf ontmaskert ze

Immigratiejun 06 2023, 13:30
De Telegraaf is langs gegaan in Ter Apel om daar te spreken met al die arme vluchtelingen die maar nauwelijks rondkomen en die het ontzettend zwaar hebben. Maar wat blijkt? Het zijn allemaal gelukszoekers die liegen en bedriegen om gratis en voor niets in Nederland te kunnen leven. Schokkend!
Als je wilt weten wat voor soort mensen naar Nederland komen de laatste jaren hoef je alleen maar even deze beelden te zien van De Telegraaf. Wat je daar ziet zijn gesprekken met mensen uit Moldavië. Ze zeggen eerst dat ze crimineel zijn, maar daarna verandert dat opeens in 'politieke criminelen.' Let wel, Moldavië is een vrij land. Daarna een vrouw die stelt dat ze naar Nederland is gekomen omdat ze "geen werk, geen huis" heeft, waarna ze maar snel wegrent omdat ze door heeft dat ze iets doms heeft gezegd.
Dit is gewoon wanstaltig. Het zijn stuk voor stuk nepvluchtelingen. Mensen die net doen alsof ze voor iets op de vlucht zijn, maar die feitelijk alleen maar een economisch beter (en gratis) leven willen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Kun je dat die mensen kwalijk nemen? Eigenlijk niet. Als jij en ik in Moldavië waren opgegroeid en daar onder de armoedegrens leefden dan wilden we ook maar wat graag naar Nederland komen. Het probleem is dat onze overheid er voor zou moeten zorgen dat dit soort mensen niet op zo'n grote schaal het land binnenkomen en niet mogen blijven omdat ze de samenleving ontwrichten. Maar die overheid doet niets... en zorgt er alleen maar voor dat er meer van dit soort mensen naar ons land komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten