-Michel Mulder- De stoere taal van een onchristelijke politica

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- De stoere taal van een onchristelijke politica

Wie dacht dat de 'christelijkheid' bij de ChristenUnie zou terugkeren, nu Gert Jan Iskariot de hielen gelicht heeft, die komt - zoals zo vaak in de CU-geschiedenis - wederom bedrogen uit.

Mirjam Bikker - type domineesdochter uit het meest evangelistische gat wat je maar bedenken kan - is als het beloofde zoet van Bakellende, na zijn jaren van zuur. Het smaakt in eerste instantie misschien net iets anders, maar de nasmaak is even smerig, misschien nog wel smeriger, als bij die boekschrijvende Judas.

Volgens de zoveelste messias van het hopeloos verdwaalte CU, is het geen probleem om een invasieleger van 70.000 gelukszoekers binnen te halen, omdat elke aversie tegen deze waanzin slechts 'stoere praat' vanachter de ontkennende gordijnen is.

Bikker vindt het dus totaal acceptabel dat er dit jaar 'vluchtelingen' binnenkomen ter hoeveelheid van het inwonersaantal van plaatsen als

Alphen a/d Rijn, Gouda, Vlaardingen, Leidschendam-Voorburg en Almelo, plaatsen die soms al honderden jaren bestaan, en er zo lang over gedaan hebben om hun inwoneraantal te bereiken.

Volgens de CU - en links politiek Den Haag - dat zelf nog niet de bouw van een simpel tuinhuisje binnen budget, tijd en bouwkundige regelgeving kan realiseren, is het dus geen probleem om een stad ter grootte van Spijkenisse binnen een jaar uit de grond te stampen, en deze stad dan harmonieus te laten integreren binnen de Nederlandse samenleving.

Het is volgens invasieknuffelaarster Bikker ondenkbaar dat er in ons rijke Nederland, in ter Stapelen gelukszoekers buiten slapen, een ondenkbaarheid waar we haar nog nooit over gehoord hebben bij het groeiende aantal Nederlanders dat dakloos is - in 2019 al 500.000 https://nos.nl/l/2420541 - waarvoor zelfs ook al de term economisch dakloos is uitgevonden.

Het is niet de vraag of Nederland jaarlijks tussen de 50.000 en 80.000 gelukszoekende 'kameel en saharajockeys' kan opvangen, het is meer de vraag of Nederland - lees: de Nederlander - zo'n invasieleger wíl opvangen. En het antwoord op beide vragen is een keihard nee.

Zolang ons eigen volk, en onze eigen jeugd jaren op een wachtlijst staan voor een fatsoenlijk betaalbare woning, is er geen ruimte voor een 'sprinkhaan'- achtige zwerm, die grotendeels onze sociale potten kaal komt vreten.

Zolang autochtone inwoners van plaatsen waar AZC's gevestigd zijn zich vogelvrij verklaard voelen in de eigen woonplaats - die zo onderhand getransfomeerd zijn naar het niveau van the Bronx in de jaren '60 - en ondernemers hun winkels moeten sluiten omdat deze leeggeroofd worden door tuig dat als verblijfplaats die AZC's heeft, dan is er geen plaats voor nog meer van die - het verschil tussen mijn en dijn niet kennende - medelanders.

Het is niet jezelf achter de gordijnen verschuilen als je de problemen - de mislukking - van de multiculturele linkse droom aankaart, dat is slechts luisteren naar de feiten, en de verhalen van omwonenden van AZC's, en daar gewoon de juiste conclusie uit trekken. De conclusie dat Nederland vol is, en niet zit te wachten op nog meer criminele en overlastgevende asielzoekers.

De ChristenUnie is echter meer van het pappen en nathouden, onder de noemer christelijke medemenselijkheid, maar zal moeten begrijpen dat Nederland, net als Noah's ark, ooit vol zit. Dat dat fantastische land, dat breekbare vaasje van Rutte, slechts nog in herinnering bestaan...... en dan wel een herinnering naar betere, veiligere en vrijere tijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer