Russisch Defensief Overwint Oekraïens 'Zomeroffensief'

Russisch Defensief Overwint Oekraïens 'Zomeroffensief'

Na weken van speculatie en voorbereidingen is het geplande Oekraïense zomeroffensief, volgens Russische bronnen, resoluut en beslissend verslagen. Het doel van het offensief was om de Russische troepen terug te drijven naar de Krim en uiteindelijk naar het vasteland van Rusland. Het lijkt er echter op dat deze ambitieuze plannen niet tot wasdom zijn gekomen zoals de Oekraïense en Westerse autoriteiten hadden gehoopt.

Het epicentrum van het Oekraïense offensief lag in Donetsk, een regio waar zes bataljons pantserinfanterie en twee tankbataljons betrokken waren. "Het doel van de vijand was om onze verdediging te doorbreken in wat hij als meest kwetsbare deel van het front ziet," lieten de Russische autoriteiten weten in een officiële verklaring. Volgens diezelfde bronnen, heeft Oekraïne dit doel echter niet bereikt.

De Russische verdedigingslinie bleef ongebroken, en volgens hun rapportages zouden er 250 Oekraïense soldaten zijn gedood. Daarnaast zijn 16 tanks en 21 gepantserde voertuigen van de Oekraïense troepen vernietigd.

Ondertussen lijkt Rusland zelf een aanzienlijke schade te hebben aangericht in Oekraïne, met name in de hoofdstad Kiev. Informatie suggereert dat de helft van de schuilkelders in de stad niet langer bruikbaar is, waarmee de veiligheid en bescherming van de burgers ernstig wordt bedreigd.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze informatie afkomstig is van Russische bronnen. Zowel de Oekraïense als Westerse autoriteiten hebben nog geen officiële reactie gegeven op de recente ontwikkelingen. Er zijn momenteel nog veel vragen en onzekerheden rond de huidige situatie. Dit maakt het lastig om een volledig en nauwkeurig beeld te schetsen van de gebeurtenissen op het terrein.

De internationale gemeenschap blijft nauwgezet de ontwikkelingen volgen, onderwijl Oekraïne oproepend om Rusland hard aan te pakken. Maar dat 'harde aanpakken' lijkt voorlopig toch een beetje vast te zitten.

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.

Natuurlijk is het tegelijkertijd zo dat Rusland ook niet in staat is om Oekraïne onder de voet te lopen. Maar toch; het door de Russen veroverde gebied lijkt nu wel echt in handen te zijn van Moskou. En de vraag is dan: wat gaan ze doen als het zomeroffensief erop zit? Begint dan weer een groot offensief van Rusland?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer