-Michel Mulder- Wanneer halen zij hun plunjebaal?

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Wanneer halen zij hun plunjebaal?

Ruben Brekelmans (VVD) 36 jaar.

Sjoerd Sjoerdsma (D66) 41 jaar.

Jan Paternotte (D66) 39 jaar.

Het zijn drie van de grootste oorlogshitsers van Nederland, die op dagelijkse basis zo'n strakke plasser krijgen van wapenleveranties, dat een scud raket daarbij vergeleken op een al dente spaghettisliert lijkt.

Het verbazingwekkende aan hun Putin-haat is echter dat zij allen nog in 'gevechtsleeftijd' verkeren, maar dit gevecht liever laf op twitter of vanuit de kamer voeren, dan daadwerkelijk met hun Pradavoetjes op het strijdtoneel.

In Nederland is de dienstplicht - waar deze 3 furieus voorstander van zijn - voor iedereen tussen de 17 en 45 jaar, en laten the three stoges van de oorloghitserij daar nou naadloos tussenpassen.

Als 'voorbeeldfunctie' en oorloghitsers zou je verwachten dat Moe, Larry en Curly zich al op 24 februari 2022 met kwispelende staartjes hadden gemeld bij de dichtstbijzijnde kazerne, om hun Boss-kostuums om te ruilen voor een - klimaatverantwoord - legergroen kloffie, maar de trieste waarheid is uiteraard anders.

Brekelmans, Sjoerdsma en Paternotte zijn heftig keffende chihuahua's, die bij de eerste aanblik van een kitten met de staart tussen de benen achter hun toetsenbord vluchten, om daar te oreren over hun geweldige prestaties als zij oog in oog met tijger Putin zouden staan.

Laf is misschien niet eens de juiste benaming, het is eerder een staaltje van feilloze zelfkennis dat de heren ten toon spreiden, omdat zij weten allen tot de eerste slachtoffers gerekend te worden, bij het aanbreken van een nieuwe 'glorieuze' dag.

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.

En laten we eerlijk zijn, wat heb je in het 'veld' eigenlijk aan deze three stooges?

Paternotte is misschien nog bruikbaar als radarinstallatie, gezien de twee schotels aan de zijkant van zijn hoofd.

Lid van Sigrids dunne-mannetjes-brigade Sjoerdsma kan gebruikt worden als poetslap voor de binnenzijde van een tankloop.

Maar Brekelmans? Net te plofkopperig daarvoor, en met het meest lege hoofd ook niet geschikt voor radar ontvangst.

Nee, deze 3 oorloghitsers passen precies in het politieke plaatje van schreeuwende lafbekken, die de jeugd de 'cheque's' laat incasseren van hun vuilbekkerij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties