Beelden: Sanda Dia werd de dood ingejaagd door corpsballen

Beelden: Sanda Dia werd de dood ingejaagd door corpsballen

Er zijn beelden vrijgekomen uit België. Deze beelden zijn schokkend. Het gaat namelijk om de ontgroening van een toen 20-jarige jongen, Sanda Dia, bij het studentencorps. Deze ontgroening eindigde uiteindelijk in zijn dood. Op de beelden wordt duidelijk waarom dat zo was: zijn ontgroeningsmeesters hebben hem gewoon op grove wijze de dood ingejaagd. Ze hebben hem onderkoeld, hij werd gedwongen muizen en kakkerlakken te eten, en ze brachten hem pas naar het ziekenhuis toen hij al half in coma lag. Dat zijn natuurlijk vreselijke feiten. Maar het ergste van alles is dat de daders van deze brute mishandeling van de rechter slechts een taakstrafje gekregen hebben. De beelden werden al eerder vrijgegeven, maar zijn nu opgepakt door online media, wat ze bijzonder belangwekkend maakt.

Laten we beginnen bij het begin. Er zijn op Twitter (eerder al in de krant) beelden naar buiten gebracht van de laatste uren van Sanda. Die beelden zijn extreem - maar ze zijn gedeeld met toestemming van Sanda's nabestaanden. Anders dan het Belgische OM en rechters willen die namelijk gerechtigheid.

Hieronder zie je dat Sanda moeilijk loopt op de ochtend van 5 december. Dit is om 10 uur 's ochtends. Sanda kan nauwelijks lopen. Niet zo gek. De dag ervoor hebben hij en zijn 'schachten' (nieuwe kandidaat-corpsleden) allerlei 'opdrachten' moeten uitvoeren - en er is een wilde nacht geweest met een extreme hoeveelheid alcohol. Sanda kan nauwelijks lopen en moet overeind gehouden worden door een andere 'schacht.' Een derde schacht kan ook nauwelijks lopen, maar houdt zichzelf nog overeind. Alle drie de heren hebben natte kleren - in de vrieskou.

De nacht ervoor was afgrijselijk. De corpsleiders hebben in die nacht de 'schachten' dronken gevoerd en extreem vernederd. Zo zijn er video's gemaakt van de corpsballen die letterlijk aan het pissen waren op de schachten. De volgende ochtend mochten ze zich niet wassen. Ze kregen niet eens water om hun kater door te spoelen - wat toch noodzakelijk is omdat alcohol voor een gebrek aan water in het lichaam zorgt.

Afijn op 5 december werden de jongens naar een terrein gebracht met een blokhut. Terwijl zij dat deden gingen twee corpsleden naar een reptielenspeciaalzaak. Daar kochten ze levende muizen, kakkerlakken, wormen en krekels. In een andere winkel kochten ze vijf levende vissen. En andere corpsleden deden elders boodschappen: ze kochten pikantesaus, visolie en garnalenpasta. Die visolie wordt belangrijk: het gaat om een bus van 4,5 liter met een zoutgehalte van 24 gram per 100 gram.

Op het terrein moeten de schachten een put graven. Sanda is er zo slecht aan toe dat hij niet eens mee kan helpen. Daar zijn bewijzen van. Als de put klaar is moeten de schachten er urenlang in zitten. Ze raken totaal verkleumd, want de folteraars gooien continu water op hen. Terwijl ze zo vernederd worden, maken de corpsballen continu foto's en video's van de foltering.

Ook hier blijkt dat Sanda eigenlijk niets meer kan. Hij zit er half comateus bij. Hij en zijn drie vrienden mogen alleen uit de put om 'opdrachten' uit te voeren. Zo moeten ze vieze papjes drinken en levende vissen inslikken met zoute visolie. En dat is nog niet eens alles. Oh nee. Hun folteraars eisen namelijk ook dat ze levende muizen opeten of in de blender gemalen muizen naar binnen werken. Sanda is dan al lang nauwelijks bij bewustzijn en doet alles op automatische piloot.

Om 19:00 uur ligt Sanda uitgeput en koud in de berm. Niemand helpt hem. Sterker nog, om 20:00 uur zetten de corpsmartelaars hem gewoon weer in de put. Het is dan zo duidelijk dat het slecht met hem gaat dat zijn twee andere schachten hem uit de put halen. Pas om 21:00 uur besluit het folterende tuig dat hij geholpen kan worden. Hij wordt naar het ziekenhuis gebracht. Daar valt hij in coma en krijgt hij een hartstilstand. Uit onderzoek blijkt dat zijn lichaamstemperatuur nog maar 27,2 graden was bij aankomst en dat hij twee keer zoveel zout in zijn lichaam had als wat dodelijk is.

De corpsballen brachten Sanda naar het ziekenhuis omdat ze niet wilden dat de ambulance naar het terrein van de ontgroening kwam. Sterker, toen Sanda naar het ziekenhuis werd gebracht was een groep corpsleden bezig alle sporen van de marteling te wissen. Foto's en video's worden verwijderd. Al het materiaal wordt in vuilniszakken gedaan. Ondertussen belt de preses met 112. In dat gesprek liegt hij onder meer dat Sanda eerder al naar het ziekenhuis was gebracht en weer door mocht gaan met zijn ontgroening.

Op 7 december is Sanda daadwerkelijk overleden. Hij was slechts 20 jaar oud. Zijn folteraars hebben hem de dood ingejaagd. Hij was door de avond ervoor totaal kapot en had nooit mee mogen doen aan deze 'ontgroening.'

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.

De folteraars konden 15 jaar cel kregen. Maar de rechtbank liet hen wegkomen met maximaal 300 uur werkstraf en 400 euro boete. Ja, dat lees je goed. De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze vreselijke foltering zijn er met zo weinig straf van af gekomen.

Het is bizar. En het engste van alles is dat de folteraars - dit soort corpsballen - degenen zijn die het voor het zeggen hebben in de politiek, in het grote bedrijfsleven, en in de media. Wie denkt nou echt dat dit tuig 'het beste' met ons voor heeft? Dat ze willen dat we allemaal gelukkig zijn?

Het zijn psychopaten. Punt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer