shutterstock 2187072267

Raisa Blommestijn pakt LHBTI-Woke-pushende Belastingdienst aan: 'Handel het eens af met Toeslagenouders'

Politiekaug 04 2023, 14:10
We leven in totaal geschifte tijden. Hele gezinnen zijn financieel geruïneerd door de Belastingdienst. De dienst en andere instanties blijken systematisch op illegale wijze om te gaan met burgers. Maar wacht! Ze vinden zelf dat ze heel erg Deugen... omdat ze de regenboogkleuren van de Pridebeweging omarmen. Opiniemaker Raisa Blommestijn wordt daar erg moe van.
De Belastingdienst liet enkele dagen geleden weten dat ze het daar "als overheidsinstantie" het ontzettend "belangrijk vinden om ons uit te spreken voor de gelijke rechten van LHBTQI+'ers." Dat vinden ze daar zelfs zo belangrijk, dat ze nu bijna alle letters van het alfabet gebruiken om te laten zien hoe inclusief ze zijn.
Hoe dan ook, de Dienst gaat verder: "Daarom varen we voor de 4e keer meer op de Dutch Government Pride-boot aanstaande zaterdag tijdens de Canal Parade in Amsterdam." Vervolgens heeft de Belastingdienst daar een foto bijgezet van een stel Belastingambtenaren die volstrekt achterlijk met vlaggetjes lopen te zwaaien op een Woke-boot.

Raisa Blommestijn reageert

Raisa Blommestijn vindt deze actie van de Belastingdienst volstrekt belachelijk. Natuurlijk alleen al omdat Woke duidelijk een politieke ideologie is, waarbij de Dienst juist iets van neutraal zou moeten zijn, maar ook omdat de dienst de afgelopen jaren steeds weer negatief in het nieuws is omdat ze er daar een puinhoop van maken.
"In plaats van politiek activisme te bedrijven," schrijft Blommestijn dan ook op X (het voormalige Twitter, "zouden jullie het ook af kunnen handelen met de Toeslagenouders."
Enige tijd later kwam Blommestijn met een langere tweet:

Van overheidsinstanties mag verwacht worden dat ze gewoon hun werk doen in plaats van zich bezig te houden met allemaal deugprojecten, transpropaganda en het verspreiden van de woke-ideologie. Zo klaar met die regenboogreligie die ons overal door de strot wordt geduwd.

2.0K
Reply
Die kan de Belastingdienst inderdaad in zijn zak steken. Maar wacht! De Dienst is nog niet klaar. Want als je naar het X-profiel van de Belastingdienst gaat zie je dat daar werkelijk alles in het teken staat van de regenboogjihad. 
Willem Engel - bekend van zijn standpunt inzake de coronamaatregelen en de coronavaccins - heeft ook gereageerd op de Woke-propaganda van de Belastingdienst. Hij noemt dit hele gedoe "walgelijk" en voegt toe dat hij aanneemt "dat de blauwe envelop ook regenboog kleuren wordt... Wellicht met hamer en sikkel, wel zo makkelijk."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Net als jij, Raisa en Willem zijn wij van DDS ook he-le-maal klaar met die Regenboog-jihad. Leef zoals je wil, maar laat ons met rust! Helaas betekent onze opstelling wél dat we het in deze tijden moeilijk hebben met censuur, acties van Big Tech en adverteerdersboycots. Daarom hebben we jouw steun nodig om dit geluid te laten horen. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke te bestrijden.
Een andere bekende X-influencer heeft ook naar het profiel gekeken en reageert geschrokken met een: "WTF is dit joh?" "In wat voor land leven we in godsnaam," voegt ze toe.
Tja. In een land dat continu gehersenspoeld wordt en waar de Woke LHBTI-ideologie 24/7 aan je opgedrongen wordt. Zo ver is Nederland afgegleden, inderdaad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten