Moedige PostNL-medewerker neemt ontslag: 'Ga niet in die regenboogbus rijden'

Binnenlandjul 31 2023, 13:04
Een geprincipieerde medewerker van PostNL heeft zijn baan opgezegd omdat hij er helemaal klaar mee was dat hij moest rondrijden in de achterlijke regenboogbusjes van zijn werkgever. Majdy Ismail vond dat zo volstrekt bezopen dat hij liever op zoek ging naar een andere baan.
Niet zo lang geleden ging Ismail naar zijn werk om weer eens lekker pakketjes rond te brengen. Maar toen zag hij iets waarvan hij zich kapotschrok: een regenboosbusje stond klaar. Daar moest hij instappen. Want PostNL doet driftig mee met de Woke-LHBTI-propaganda. Bezorgers worden niet gevraagd wat ze daarvan vinden, ze moeten meedoen.
De moedige werknemer nam daarop een filmpje op waarin hij heel duidelijk maakte wat hij daarvan vond. "Een boodschap voor mijn baas," zei hij in het filmpje dat hij op TikTok zette. "Ik ga in deze bus niet rijden. Dus laat mij met rust, oké? Ik laat de bus hier en ik ga naar huis. Doei."
Hilarisch genoeg ging hij naar huis waarna hij contact opnam met DHL in de hoop daar een baan te vinden. Dat lukte. Hij werkt nu voor die pakketjesbezorger. En ja, daar is hij blij. Want zijn nieuwe bus is gewoon, normaal geel. Niets geen regenboogkleuren.
Waarom hij de overstap heeft gemaakt? Nou, zegt de man, het gaat hem er niet eens om dat het in strijd met zijn religie is - als zodanig. Wat voor hem het belangrijkste is, is dat je privé en werk hoort te scheiden. "Mensen moeten een onderscheid maken tussen werk en relatie of religie," zegt hij. Wie het met wat doet en waarom is irrelevant op het werk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we óók helemaal klaar met Woke én de doorgeslagen LHBTI-agenda. Iedereen moet doen wat hij zelf wil - maar we zijn er doodziek van dat we hier de hele tijd mee doodgegooid moeten worden als je een seksuele minderheid bent. Denk jij daar net zo over? Steun DDS dan nu op BackMe, doneer!, dan kunnen we samen met jou een vuist vormen tegen dit knettergekke Deugen dat zo prevalent is in de andere media.
Waar dat soort teksten ooit volstrekt logisch en geaccepteerd waren in Nederland is Ismail nu een outlier, een rebel, als hij dit zegt. Want tegenwoordig is het publieke privé, en dat wat privé is publiek. Daar heeft de hele Woke-LHBTI-bende voor gezorgd. En als je dat spel niet meespeelt, nou, dan word je gepakt.
Ismail heeft daar dus lak aan en staat sterk in zijn schoenen. Heel goed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten