shutterstock 1927720451

Woke Deugers reageren woedend op statement "Woke is dodelijk": "Pas maar op dan, eikel!"

Binnenlandjul 25 2023, 11:30
Woke Deugers vinden zichzelf heel inclusief, tolerant en vriendelijk. De mensen aan wie zij een hekel hebben zijn anti-Wokers. Want die zijn niet inclusief, tolerant en vriendelijk. Dat zijn mensen die vol haat zitten en die andersdenkenden het zwijgen willen opleggen.
Dat is tenminste wat Woke Deugers zeggen. Om dat te testen gooide ik gisteren even een bericht op X / Twitter met slechts één zin: "Woke is dodelijk."
De reacties van Deugers op die tweet bewijzen dat hun haat ten opzichte van traditionalistische mensen eerst en vooral projectie is. Ze gingen namelijk helemaal door het lint, scholden me uit voor van alles en nog wat, wisten blijkbaar heel grappige opmerkingen te maken over m'n uiterlijk (ironisch, want ze zijn in 90% van de gevallen werkelijk zelf zo lelijk als de pest), en bedreigden me.
Ene Johnny is de bedreiger: "Pas maar op dan, eikel" was zijn antwoord namelijk:
Een andere Deuger, die heel body positive is volgens zijn zelfbeeld, reageerde met: "Jouw vieze sikje is duivels." Een knappe opmerking aangezien deze malloot mij nooit live heeft gezien (en dus niet weet dat het sikje van de foto tegenwoordig nóg langer én nóg viezer is. Ik zal hem wel even een DM'tje sturen met m'n geupdate sik. Kan 'ie nog meer schrikken).
Een andere Deuger reageert met "fascisme is dodelijk" en zet daarbij een afbeelding van Thierry Baudet. Hij beweert dus a) dat Baudet een fascist is en b) dat die een bedreiging is voor de levens van anderen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Dan is er ook nog de mafketel John ter Beek. Die reageert met: "Imbeciel!"
(Dit artikel gaat verder onder deze oproep) De Dagelijkse Standaard bestrijdt Woke en Deugen. Hard. Elke dag weer. Maar daarbij hebben we jouw hulp nodig. Doneer vandaag aan DDS en help ons, samen met jou, Woke te slopen. Want als wij dat niet doen, dan doet niemand in de media het... en dan wint Woke, wat het einde van Nederland as we know it betekent.
Dit is hoe Woke werkelijk in elkaar zit. Deze mensen zijn a) intolerant tot op het bot, b) genant onbeschoft, c) gewelddadig, en d) agressiever dan Mike Tyson. Echt. Als je iets zegt waar ze het niet mee eens zijn rennen ze het liefst op je af om je op je bek te timmeren. Let wel, niet in hun eentje natuurlijk, want het zijn testosteronloze halfmannen. Maar toch. In een groep doen ze het met alle liefde - waarbij ze schoenen met naaldhakken ongetwijfeld van hun maat 45 voeten halen en je ermee mishandelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten