shutterstock 1376982239

Doodeng! Nieuwe Chinese app alarmeert je als je dichtbij iemand met een lage sociaalkrediet-status komt

Buitenlandjul 31 2023, 12:54
Dat ze in China steeds geschifter aan het worden zijn wisten we al. Wat Mao Zedong zijn land en volk heeft aangedaan was verschrikkelijk. Maar onder Xi Jinping is het allemaal nóg veel erger aan het worden. Deze fanatieke autocraat is namelijk het leven van mensen tot in de kleinste details aan het reguleren.
Xi heeft zijn criminele vriendjes een nieuwe app laten ontwikkelen die continu bijhoudt waar je bent en wie zich om je heen bevindt. Als je dan binnen 500 meter van iemand met een 'laag sociaalkrediet' score komt dan krijg je een melding - waarbij de identiteit van die persoon ook meteen wordt bekend gemaakt.
De boodschap die de app je vervolgens stuurt is dat je moet wegblijven van die persoon. Doe je dat niet, dan wordt jouw sociaalkrediet namelijk óók kleiner.
Als je op de video hierboven kijkt zie waar ik het over heb. Een persoon loopt lekker rustig rond. Alles om hem heen is groen. Maar oh jee! Opeens wordt het geel. En dan niet één keer, maar drie keer. Waarom? Omdat er daar verderop drie mensen zijn met een laag sociaalkrediet-score. Die mensen zijn een soort van besmettelijk, blijkbaar. Zij een lage score, dan jij ook als je niet zo ver mogelijk van ze weg blijft.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Dat ze in China knettergek zijn weten we al langer. Maar het echte enge is dat de globalisten dit ongetwijfeld ook in óns land willen doen. DDS zal zich daar altijd fel tegen verzetten... maar daar hebben we jouw hulp wel bij nodig. Doneer nu aan DDS, steun ons via BackMe, en help ons te strijden tegen de Big Brother-gekkies die de hele mensheid willen knechten!
Het echte enge is dat ze ongetwijfeld niet alleen in China zo gek als een deur zijn dat ze dit soort technieken gebruiken om andersdenkenden sociaal (en anderszins) te slopen... maar dat er bij ons mensen rondlopen die denken dat China een lichtend voorbeeld is van hoe de toekomstige maatschappij eruit moet zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten