shutterstock 1680915613

-Michel Mulder- Van 'alles om opa en oma te redden' naar 'laat ze sterven!'

Opiniejul 31 2023, 11:28
Waar wij eerst alles op alles hebben gezet - om tot een maximale vaccinatie bereidheid te komen - om de ouderen en kwetsbaren in onze maatschappij te beschermen, wordt er nu vanuit de overheid en de medische wereld ingezet op een zo kort mogelijk leven - na de pensionering uiteraard - omdat elke ademteug ingeademd na de zo begeerde pensioendatum de maatschappij teveel kost, en tevens in de weg staat van de toekomst van de kleinkinderen.
In nog geen 4 jaar tijd zijn wij dus gegaan van 'we moeten alles doen om opa en oma te redden' naar het volkomen tegenovergestelde 'opa en oma zijn een dure sta in de weg voor de toekomst van hun kleinkinderen,' en er is geen enkele journalist of talkshow die vraagtekens zet bij deze zichtbare draai van 180°.
Tijdens de coronaplandemie werden er miljarden gepompt in het beschermen van de kwetsbaren, terwijl er nu op diezelfde kwetsbaren miljarden bezuinigt wordt, en ze - van politiek Den Haag - eigenlijk liever vandaag mogen sterven, dan overmorgen.
Was de massale oproep tot vaccinatie om opa en oma te beschermen wel daadwerkelijk ingegeven door de zorg voor opa en oma - de politiek geeft geen reet om ze - of werd deze emotionele chantage slechts gebruikt om zoveel mogelijk mensen over de streep te trekken?
Met het nieuwe normaal van de ziekte van plotseling, turbokankers, onverklaarbare oversterfte, hartfalen en herseninfarcten bij jongeren, hoeft het niet zo moeilijk te zijn om de motivatiepuntjes voor jezelf in te vullen.
Opa en oma zijn slechts als 'influencers' ingezet om zoveel mogelijk mensen aan de gifspuitjes te krijgen, en worden nu post-covid weer afgedankt als de maatschappelijk ongewensten die zij in de ogen van politiek Den Haag en de medische wereld zijn.
Maar niet verder vertellen, het is slechts een complottheorie dat onze overheid en de medische wereld eerst alles op alles hebben gezet om ouderen een toekomst te geven, terwijl ze diezelfde ouderen nu hun toekomst misgunnen. Ssssttt 🙉🙈🙊
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten