Onverwachts einde Podcast Bakkie met Bennink & Bergsma: Sietske Bergsma weer solo verder!

Mediaaug 04 2023, 15:00
Het hartverscheurende nieuws van het stoppen van de podcast Bakkie met Bennink en Bergsma verrast vele luisteraars van deze podcast. Na 35 afleveringen van gepassioneerde gesprekken en inzichten over de actualiteit, is deze reis tot een abrupt einde gekomen. Wat begon als een verfrissende kijk op de wereld, gebaseerd op realisme en rationaliteit, zal helaas niet meer worden voortgezet.
De mede-presentator, Jan Bennink, liet het nieuws op Twitter weten: "Voor alle Bakkie fans die mij volgen. Ik kijk terug op 35 geweldige Bakkies met Sietske Bergsma en ik was dolgraag op de gezamenlijk ingeslagen weg doorgegaan. Ik heb enorm veel geleerd en daar ben ik Sietske dankbaar voor."
Bakkie met Bennink en Bergsma was een baken van hoop in een tijd waarin realistische en rationele gesprekken zo zeldzaam zijn geworden. De podcast nam een standpunt in tegen het idee van de maakbare samenleving, wokewaanzin en globalisme. Het duo keek positief naar de traditionele gezinswaarden, de verhoudingen tussen mannen en vrouwen en bespraken deze op een open en eerlijke manier. Ook werd geopolitiek uitgebreid behandeld zoals de oorlog in Oekraïne.
Het nieuws van het stoppen is een zware slag voor luisteraars, die elke week uitkeken naar een nieuw gesprek, een nieuwe kans om te luisteren naar twee stemmen die de wereld zagen zoals hij werkelijk is, en niet zoals sommigen zouden willen dat hij is. Voor velen was Bakkie met Bennink en Bergsma een zeldzame haven van redelijkheid en realisme in een wereld die soms overweldigend kan zijn.
Terwijl we het verlies van Bakkie met Bennink en Bergsma verwerken, hopen we toch op een zilveren randje. Sietske Bergsma keert terug naar haar oorspronkelijke solo podcast, Bakkie met Bergsma. Hoewel we de dynamiek van het duo zullen missen, kijken we uit naar de inzichten en gesprekken die Bergsma zal brengen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ondanks de droefheid over het einde van Bakkie met Bennink en Bergsma, putten we hoop uit de woorden van Jan Bennink, die citeerde van Sinead O'Connor: "I will rise, I will return. The Phoenix from the flame." We hopen dat dit het begin is van iets nieuws en opwindends, een nieuw hoofdstuk in de reis naar begrip en inzicht. Voor nu nemen we echter de tijd om het einde van een tijdperk te betreuren, de afsluiting van een podcast die voor velen een lichtpuntje was in donkere tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten