screen shot 2023 08 04 at 123707

Zwarte Partij-leider Julius Malema herhaalt: "Kill the Boer" en bekritiseert Elon Musk: "Hij wordt beschermd door zijn blanke huid"

Buitenlandaug 04 2023, 16:00
De South African Black Party-leider Julius Malema heeft er lak aan dat er internationaal onrust is ontstaan over zijn recente zangkunsten in een vol stadion. Hij zong toen: "Kill the Boer, kill the farmer." Heel gek, maar dat vonden mensen dus niet leuk. Onder meer Elon Musk reageerde daarop... en daar is Malema niet blij mee.
Malema is feitelijk gewoon een hater pur sang. Een racist. Een discriminerende mafketel. Anders kun je iemand niet beschrijven die heel blij in een stadion zingt dat 'the Boer' (wat betekent: blanke Zuid-Afrikanen) vermoord moeten worden door zwarte Zuid-Afrikanen.
Normale mensen in het Westen - ik heb het dus niet over de Woke-BLM-gekken - in het Westen vonden de video van Malema verschrikkelijk. Ze maakten duidelijk dat dit soort wangedrag echt niet kan, en dat Malema's tekst afgrijselijk inhumaan is.
Eén van de mensen die erop reageerde is Elon Musk. De ondernemer/miljardair is zelf geboren en getogen in Zuid-Afrika. Toen hij de oproep van Malema zag reageerde hij geschrokken: "Dit is een oproep tot genocide!" schreef hij op zijn eigen sociale netwerk X (voorheen Twitter).

Malema woest op Musk

Als je denkt dat dit soort reacties Malema tot wat nederigheid bewegen moet ik je helaas teleurstellen. De zwarte nationalist werd hier namelijk naar gevraagd... en haalde daarbij hard uit naar Musk.
"Hij lijkt op een analfabeet," aldus Malema over Musk, die een bijzonder kundig ingenieur is, miljardair, en topman bij niet één, niet twee, niet drie, maar vier grote bedrijven (X, SpaceX, Tesla, Neuralink).
En niet alleen vindt Malema dat Musk zogenaamd "analfabeet" is, nee, hij beet hem ook nog iets toe dat verdomd veel op een dreigement lijkt. De knettergekke politicus zei namelijk: "Hij wordt alleen beschermd vanwege zijn witte [blanke, red.] huid."
Um.
Oké dan.
(Dit artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard staan we pal achter de Boeren in Zuid-Afrika. Wij zijn niet bang voor zwarte nationalisten als Malema die duidelijk oproepen tot genocide. Maar helaas betekent dit dat we jóúw hulp nodig hebben om dit geluid te laten horen; het mediakartel en Big Tech haten dit tegengeluid namelijk en werken ons op alle mogelijke manieren tegen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het op te nemen voor Zuid-Afrikaanse Boeren.
Natuurlijk wil je weten met wat voor man je hier te maken hebt. Nou, daarvoor hoef je eigenlijk alleen maar even deze video te kijken. Hier hoor en zie je dat een interviewer Malema vraagt om toe te zeggen dat hij zal stoppen zwarte Zuid-Afrikanen te vertellen dat ze blanken moeten doden. Zijn antwoord? Nee, dat doe ik niet (nadat hij eerst zei dat hij geen enkel probleem heeft om dat te beloven).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten