2022 10 31

Weervrouw Helga van Leur stelt steeds meer teleur met klimaatalarmisme: Steeds meer mensen prikken erdoorheen!

Binnenlandaug 04 2023, 17:00
Hier gaan we weer. Wanneer je dacht dat je alles had gehad, dat je voor heel even veilig was voor de constante, eentonige klimaatangst-propaganda, dan komt meteoloog Helga van Leur je bubbel binnen dringen met haar overdreven alarmistische tweets. Deze keer gaat ze zelfs zo ver dat ze het recordverschil in temperatuur tussen deze maand en de vorige vergelijkt met doping in sport.

Oef, je zult maar zo'n groot verschil hebben met de vorige maandrecords... 😱 Als het een sportwedstrijd was geweest en je hebt zo'n verschil met je concurrenten, dan zou men meteen denken aan doping. In dit geval bestaat de doping uit antropogene broeikasgassen.

Brian Brettschneider
Brian Brettschneider
@Climatologist49

Hottest months on record globally (1940-2023). July 2023 is in a league of its own. 🔥🔥🔥

Image
347
Reply
"Oef, je zult maar zo'n groot verschil hebben met de vorige maandrecords... Als het een sportwedstrijd was geweest en je hebt zo'n verschil met je concurrenten, dan zou men meteen denken aan doping. In dit geval bestaat de doping uit antropogene broeikasgassen," tweette van Leur. Het klinkt alsof ze aan het genieten is van het spelen van de onheilsprofeet, terwijl ze de angstige massa probeert te bespelen met haar voorspelbare toneelstuk.
Het is onvoorstelbaar dat ze deze uitspraken doet, terwijl de maand juli in Nederland ongekend koud en nat was. Maar natuurlijk, dat past niet in haar angstaanjagende klimaatnarratief, dus laat ze dat feit handig weg.
Maar gelukkig is niet iedereen zo makkelijk te bedriegen. De Twittergemeenschap is niet bang om haar belachelijk te maken en haar oproep tot klimaatpaniek te weerleggen. Jan Bennink, een bekende stem in het debat, merkt op: ''Ja als je temperatuur gaat meten op heet teer achter vliegtuigmotoren, dan krijg je dat. Al jullie kleine trucjes komen uit. Word jij eigenlijk op de een of andere manier bevoordeeld of betaald door Bill Gates. Ik zie wat je doet hoor.''
Niet alleen Bennink, maar veel anderen hebben ook hun ongenoegen geuit: ''Ach Helga....waar is die leuke positieve meid toch gebleven? Wie betaalt jou om deze poep te verkopen? Hou op met angst en paniek te zaaien. Mensen zien het.'' en ''Weer zo'n niet te verifiëren grafiekje. Daar maken ze constant gebruik van.''
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dit is wat er gebeurt als je de angstkaart te vaak speelt. Mensen raken immuun. Ze zien door de trucs heen. Ze beginnen vragen te stellen. En ze hebben gelijk. Het is hoog tijd dat we de alarmisten zoals van Leur ter verantwoording roepen en eisen dat ze stoppen met hun voortdurende angstzaaierij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten