screenshot 2023 03 11 at 122121

ON!-presentatrice Raisa Blommestijn wil af van Pride obsessie: 'Ben zo klaar met Woke-propaganda'

Politiekaug 01 2023, 18:30
Ongehoord Nederland presentatrice and opiniemaker Raisa Blommestijn is helemaal klaar met alle regenboogpropaganda die we voortdurend over ons uitgestort krijgen. In juni was het Pride Month, en nu is het weer Amsterdam Pride. "Ik ben zo klaar met die woke-propaganda," zegt Blommestijn.
In juni was het Pride Month. Niet alleen in Nederland, maar in de hele westerse wereld waar we blijkbaar alles en iedereen moeten 'vieren' die ervoor kiest om geen traditioneel gezinsleven te hebben. Overal zag je regenboogpaden, regenboogkleuren, regenboogvlaggen en nog veel meer regenbooggezeur (wat trouwens een belediging is voor christenen, aangezien de regenboog eeuwenlang een christelijk symbool is geweest van Gods belofte aan de mensheid om nooit meer een zonvloed op aarde af te sturen, maar dat geheel terzijde).
Je zou denken dat we deze idioterie nu achter ons kunnen laten maar, helaas, niets is minder waar. En Raisa Blommestijn heeft daar genoeg van. Ze is er klaar mee.
"We hebben net een hele Pride Month gehad," schrijft ze op X (voorheen bekend als Twitter), "en nu is het kennelijk weer Amsterdam Pride. Ik ben zo klaar met die woke-propaganda en regenboogideologie die overal door je strot wordt geduwd."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we, net als Raisa, helemaal klaar met die Woke-gekte. He-le-maal. We verzetten ons er met hand en tand tegen. Maar daarbij hebben we jouw hulp nodig... want Big Tech heeft een hékel aan media die niet meegaan in het regenboogspel. Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons tegen Woke te strijden en onafhankelijk te blijven!
Geluiden als deze van Blommestijn hoor je de laatste steeds vaker in Nederland, en niet alleen op social media. Mensen zijn er eigenlijk gewoon klaar mee. Het wordt werkelijk de hele tijd over je uitgestort, vinden mensen. Ze willen eerst en vooral met rust gelaten worden. Als jij met een man wilt leven of met een vrouw, prima. Doe wat je gelukkig maakt. Maar houd op anderen ermee dood te gooien én te eisen dat anderen jouw keuzes in dat opzicht niet alleen tolereren, maar dat ze net moeten doen alsof het allemaal geweldig is, en je helemaal dood moeten gooien met feestjes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten