Gezinsleven

Op deze pagina brengen we al onze artikelen samen die vallen onder de tag 'gezinsleven.' Wat we daarmee bedoelen zijn onderwerpen die het gezin aangaan. Bijvoorbeeld: hoe Giorgia Meloni in Italië pal voor het traditionele gezin staat. Vader, moeder, kinderen. Of hoe jongeren die tegenwoordig trouwen en echt een leven willen opbouwen dat eigenlijk maar nauwelijks kunnen omdat de huizenprijzen zo enorm zijn gestegen dat je als nieuwe binnenkomer in de huizenmarkt bijna geen mogelijkheid krijgt om je éérste huis te kopen
Natuurlijk gaat dit ook over andere onderwerpen, zoals de Woke-terreur. Bij De Dagelijkse Standaard betekent "gezinsleven" het oude, traditionele leven van het gezin... niet de gekkigheden waarmee we tegenwoordig worden doodgegooid. Natuurlijk mogen mensen leven zoals zij willen. Heel goed. Geniet ervan. Maar gooi ons er niet mee dood. Want als wij het over het "gezinsleven" hebben, dan hebben we het over de traditionele manier van leven.
Met 'traditioneel' bedoelen we niet alleen vader, moeder, kind (natuurlijk er zijn ook veel gescheiden stellen, die horen hier ook gewoon bij thuis!), maar ook de manier waarop kinderen worden opgevoed. Met andere woorden, jongens moeten lekker jongens kunnen zijn. Laat ze lekker buitenspelen. Ravotten. Zelfs ruzie met elkaar maken en elkaar op de bek slaan - om het daarna bij te leggen met elkaar en een potje voetbal te spelen. 
Het gezin is uiteindelijk de hoeksteen van de samenleving. Daarom is het gezinsleven zo ontzettend belangrijk. Juist in een vrije samenleving is die hoeksteen van groot belang. Want hoewel DDS voor vrijheid staat, staan we niet voor chaos en al helemaal niet voor nihilisme. 
In het gezin worden kinderen normen en waarden toegebracht. Ze krijgen de cultuur mee. Ze leren trots te zijn op de vaderlandse geschiedenis. Tenminste, dat zou zo moeten zijn ... en dat is het gezinsleven waar DDS voor strijdt. Altijd.