shutterstock 2201703817

Linkse Woke Deugers huilen keihard na 'anti-LHBTI-ouders-wet in Italië'

Politiekjul 22, 15:30
In Italië is een nieuwe wet van kracht gegaan die eist dat op geboorteaktes (van kinderen) alleen nog maar de biologische moeder én biologische vader vermeld worden. Je zou denken dat dit logisch is, want het is de bedoeling dat zo gezien kan worden van wie de genen doorgegeven worden. Maar de LHBTI-Woke-gemeenschap vindt dat vreselijk. Het betekent namelijk dat lesbische moeders niet allebei op de akte kunnen staan. Joh!
In de stad Padua stond de gemeente het enige tijd toe dat, als een lesbisch stel via kunstmatige inseminatie een kind weet te krijgen, dat beide moeders dan als 'ouder' op de geboorteakte gezet werden. Traditionele Italianen vonden dat volstrekt onzinnig. Want maar ´één van de twee 'moeders' was biologisch de moeder. Er was een vader bij nodig, een biologische vader. 
Onder aanvoering van Giorgia Meloni is er nu dan ook een wet aangenomen waardoor dit niet meer kan. In het geval van twee lesbische moeders wordt één er nu van de akte gehaald. De andere kan prima blijven staan. Even voor de duidelijkheid, in Italië is draagmoederschap illegaal. Italianen vinden het cultureel en religieus verschrikkelijk dat een man opzettelijk een vrouw kan zwanger maken... waarna de vrouw haar kind afgeeft aan een ander. Dat vinden ze écht niet kunnen, onverantwoord, en in strijd met de katholieke waarden (dat is het ook, overigens).
Het gevolg is dus dat Padua één moedernaam moet schrappen.

Nederlandse betweters huilen hardop

Opmerkelijk genoeg vinden Europese D66-achtigen dat héél erg. Barbara Barend huilt bijvoorbeeld tranen met tuiten.
"Om te janken," schrijft zij op Twitter. "Wat een schoften.. word er helemaal naar van."
"Met terugwerkende kracht word je verwijderd en heb je niet meer de rechten en plichten van een moeder."
Natuurlijk zit dit veel gecompliceerder. Wat de wet inhoudt is dat één van de twee lesbische 'ouders' op de akte staat als biologische moeder, en dat de andere moeder het kind vervolgens moet erkennen/adopteren. Daarna heeft die moeder alle rechten die de moeder van de geboorteakte ook heeft.
De linkse globalistische organisatie Renew Europe vindt het evenwel ook vreselijk. De tweet van die groep wordt geretweet door D66-Kamerlid Wieke Paulusma.
"Wij veroordelen Giorga Meloni's beschamende aanval op de rechten van LHBTIQ-gezinnen," aldus de groep. "De namen van ouders verwijderen van geboorteaktes is wreed & en dat besluit moet ongedaan worden gemaakt. In de Europese Unie moeten de rechten van homoparen en hun kinderen in ere worden gehouden!"
Het is tekenend voor de dictatoriale, absolutistische en intolerante manier waarop de Woke-gemeenschap te werk gaat.  Heel Europa moet de waarden van Nederlandse D66-achtigen delen. Italië mag geen katholiek land zijn. Oost-Europa mag geen Katholiek (Kroatië, Polen, Hongarije) of Orthodox gebied meer zijn. Ze moeten allemaal links-progressief worden en de Woke-Deug-cultuur omarmen. 
(Dit artikel gaat verder onder deze oproep) Extreemlinkse Deugers en Wokies willen heel Europa dwingen hun Woke-agenda te omarmen. De Dagelijkse Standaard verzet zich daartegen. Maar dat kunnen wij alleen met jouw steun. Doneer aan DDS via BackMe en help ons tegenwicht te bieden aan de D66-achtigen die geen enkele respect hebben voor tradities.
Maar dat is natuurlijk helemaal niet waarop de EU zogenaamd gebaseerd zou zijn. Het idee was dat culturen, religies, tradities en denkbeelden gerespecteerd zouden worden. "Eenheid door diversiteit" enzo.
Dat blijkt dus een leugen te zijn. D66-achtigen eisen dat heel Europa denkt zoals zij. Wagen ze zich daar tegen te verzetten in Italië, Polen of Hongarije, dan kunnen ze allerlei soorten dure straffen tegemoet zien waardoor de bevolking in de portemonnee wordt geraakt. 
Zo rollen die lui.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten