de dagelijkse standaard dh 01344

Walgelijk! Gideon van Meijeren wordt weggepusht bij ranzige dragqueen voorleesbeurt voor KINDEREN

Politieksep 02 2023, 15:40
Het is te vreselijk voor woorden, maar Gideon van Meijeren en de andere conservatieven die vandaag gingen demonstreren bij de achterlijke dragqueen voorleesactie voor kinderen VANAF 4 JAAR zijn daar weggejaagd door Woke-burgers én de politie. Natuurlijk lieten Gideon en co. zich niet echt wegjagen, maar het demonstreren werd ze wél min of meer onmogelijk gemaakt.
Zoals wij eerder deze week berichtten wilde Gideon van Meijeren vandaag demonstreren in Leiden. Daar hield bibliotheek BplusC namelijk een voorleesochtend voor kinderen vanaf 4 jaar - gedaan door een dragqueen. Het boek? Pure regenbooghomopropaganda.
Van Meijeren vindt dat logischerwijze niet kunnen en besloot om in actie te komen. Hij kondigde zijn demonstratie aan en stond er vandaag ook inderdaad. Maar wat wekt totaal niet de verbazing? Ranzige Wokies én de aanwezige politie wilden hem en medestanders die mogelijkheid op geen enkele manier dan ook geven. Want stel je voor dat mensen gebruik maken van de meningsvrijheid... Dát mag niet!
Kijk maar naar deze beelden die wel héél duidelijk maken dat Van Meijeren en co. totaal tegengewerkt werden toen ze gebruik wilden maken van hun grondrechten:
Volgens de persoon die de beelden maakte was het behoorlijk onrustig - natuurlijk met dank aan de politie én tegendemonstranten.
In een video die hij zelf maakte bevestigde Van Meijeren dat. Hun reactie was, zei hij, ronduit agressief. Maar, ging hij verder, daar laat hij zich niet door tegenhouden. Hij en zijn bondgenoten zullen zich altijd blijven uitspreken "tegen de seksuele indoctrinatie van kinderen."
Op andere beelden die Van Meijeren aan De Dagelijkse Standaard heeft gegeven kun je heel goed zien hoe die Woke-gekken zich misdroegen. De Woke-nazi's waren overduidelijk helemaal van het padje, agressief, en bereid om Van Meijeren en de andere conservatieve demonstranten fysiek aan te vallen. Eén gek, op een fiets, bedreigde Van Meijeren zelfs letterlijk: "Ik kom je nog wel tegen in de stad!"
En weet je wat het echte enge is? Er stond helemaal geen enorm grote groep van conservatieven daar te demonstreren. Het was een betrekkelijke kleine groep, zelfs. Maar zelfs die kleine groep is blijkbaar zo bedreigend voor de Woke-fascisten dat ze zo'n kleine demonstratie met geweld de kop willen indrukken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS verzetten we ons FEL tegen het zieke Woke-Regenboog-gedachtegoed. Wij staan pal vóór onze kinderen. Maar dit betekent dat we JOUW STEUN nodig hebben. DDS wordt namelijk keihard bestraft door het kartel voor deze houding... Doneer daarom aan DDS via BackMe en help ons Woke te bestrijden en onze kinderen te beschermen!
Natuurlijk deed Van Meijeren geen stap terug. Wat wél heel interessant is, trouwens, is dat de politie letterlijk vroeg aan Van Meijeren of hij voor of tegen de zieke voorleesactie was. Toen hij zei 'tegen' wilden ze opeens zijn id-bewijs hebben... en gingen ze blijkbaar wat onderzoek doen.
Je gaat bijna denken dat de politie aan de kant staat van Woke-fascisten en conservatieven de mond wil snoeren, he? Maar nee, dat zal heus niet zo zijn. Het is immers niet alsof de politie halfnaakt op gaypride boten staat te dansen vroeg in de zomer. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten