portraitfactorynl raisa blommestijn 46

Luister! De Live Podcast (Space) met Raisa Blommestijn: 'De aanval op ON! is geregisseerd door de NPO'

DDS Interviewssep 08 2023, 13:15
Mensen moeten zich verenigen in (grote of kleine) groepen om samen een vuist te kunnen maken tegen de doorgeslagen Woke-ideologie. Dat zei Raisa Blommestijn vandaag in de X Space van DDS - een Space die erg goed geluisterd werd (live), en terecht. Want Raisa had heel veel rake truth bombs. Ook over de strijd van de NPO tegen Ongehoord Nederland. (Onderaan de verschillende players van Spotify, Apple, Spreaker, etc.)
"Mijn belangrijkste missie is het strijden tegen onrecht," zei Raisa toen haar gevraagd werd of ze een levensmissie heeft, en zo ja wat? Dit kan consequenties voor haar hebben, ging ze verder, maar dit betekent niet dat ze het daarom maar moet laten. "Dit is gewoon wat ik moet doen, en dit is heel belangrijk," legde ze uit. Van daaruit vindt ze het dus zo belangrijk om op te staan tegen een systeem dat steeds meer gericht is op het behoud van de eigen macht - en dat de gewone burger overduidelijk steeds meer onderdrukt.
Ook zei Raisa dat ze bar weinig op heeft met Woke. Sterker nog, legde ze uit, die ideologie is ronduit desastreus - niet in de laatste plaats voor de eigen aanhangers ervan. Daarom vindt ze dat geslachtsveranderingen verboden moeten worden voor iedereen - de impact van dergelijke operaties zijn veel te groot én negatief. 
Een ander belangrijk punt dat Raisa maakte is de strijd van de NPO tegen Ongehoord Nederland (Omroep ON!). Want, zei ze, hoewel het de vreselijke Bert Huisjes van WNL is die ON! steeds weer aanvalt wordt dit op de achtergrond vrijwel zeker geregisseerd door de NPO. WNL-führertje Bert Huisjes (mijn woord voor hem, trouwens, niet van Raisa)
Hier is de Spotify-versie:
De Apple Podcasts-versie:
De Spreaker-versie:
En dan kun je ook nog naar de podcast luisteren op Google Podcasts én Audible!
Vind jij dit soort interviews mooi en belangrijk? Steun DDS dan! We kunnen dit soort Spaces/podcasts en geschreven interviews alleen maar maken dankzij de steun van onze vrijgevige lezers! Doneer daarom aan DDS en help ons nog veel meer mensen te interviewen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten