screenshot 2023 09 07 at 210113

Luister! Podcast (X Space) met Sietske Bergsma over politiek, Nederland, God, cultuur en de strijd voor de vrijheid

DDS Interviewssep 07 2023, 20:15
Vandaag was er bijzonder fascinerende podcast met onze speciale gast Sietske Bergsma. Sietske is een bekende overheidskritische podcaster, journalist en opiniemaker. Het uur met Sietske ging razendsnel voorbij, want ze had fascinerende dingen te zeggen over de politiek, de opkomende tirannie van de bovenonsgestelden, Woke, psychologie... en nog veel meer. In dit artikel kun je meerdere plekken vinden waar je de Space/podcast kunt luisteren, op X, Apple, Google, Spotify, Spreaker, etc.
Je kunt de aflevering van deze X Space natuurlijk luisteren op X. Dat doe je hier. Het gesprek duurt meer dan een uur waarvan de eerste 7 minuten ofzo eigenlijk rustig gepraat is tussen Sietske en mij om meer mensen tijd te geven live naar de Space te luisteren.
Natuurlijk hebben we de Space ook als podcast op de grote podcast apps gezet. Wat mij persoonlijk het meest raakte aan ons gesprek was Sietske's visie op de mindset van de wannabe tirannen, en over de eigenlijke strijd die we voeren. Ze is heel erg bezig met psychologie - over wat mensen drijft, waarom ze zich op een bepaalde manier gedragen, en wat dit betekent. 
Hier is de podcast ook op Spotify:
En als je wilt, kun je ook luisteren op YouTube (er is geen beeld bij, dus dat beperkt het nogal, wat de reden is dat mensen liever op échte podcast apps luisteren, maar toch; het is wél een optie):
Natuurlijk zijn Google Podcasts en Apple Podcasts er ook nog!
Dank voor het luisteren! Natuurlijk kun je het geschreven interview met Sietske, dat we eerder al publiceerden, hier lezen:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten