shutterstock 1937221846

Onthullende blik op vrijgegeven vaccincontracten: Wat vertellen ze ons echt?

Buitenlandsep 08 2023, 14:00
De wereld heeft geduldig gewacht op transparantie, en nu zijn de vaccincontracten eindelijk openbaar gemaakt. Zuid-Afrika, waar je niet gelijk aan denkt als een bastion van rechtsstaat en transparantie, heeft na verzoeken van het Health Justice Initiative de contracten vrijgegeven die het heeft afgesloten met enkele van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld schrijft virusvaria.nl. Als dit in Zuid-Afrika mogelijk is, waarom dan niet in andere landen zoals Nederland?
Wat blijkt? Deze contracten, die naar verwachting overeenkomen met die in veel andere landen, geven farmaceutische bedrijven een carte blanche. Deze overeenkomsten onthullen niet alleen een zekere mate van incompetentie maar mogelijk ook tekenen van regelrechte corruptie.
Deze bedrijven hebben volledige vrijwaring gekregen, zonder verantwoordelijkheid voor eventuele onvoorziene gevolgen van de vaccins. In ruil daarvoor kregen ze miljarden in winsten. In feite stelt een van de contracten dat de "langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin momenteel niet bekend zijn." Met andere woorden, overheden en gezondheidsinstituten konden of wilden de risico's niet zelf dragen en hebben ze volledig op de schouders van hun burgers gelegd.
Wat nog verontrustender is, is de afwezigheid van 'serialization', wat inhoudt dat elke dosis van het vaccin niet individueel kan worden getraceerd. Dit is een essentiële functie voor het traceren van bijwerkingen en het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van het product.
Waarom zijn dergelijke contracten in eerste instantie geaccepteerd? Het kan zijn dat overheden door angst werden gedreven, onder druk stonden om snel te handelen en daarom onrealistische of oneerlijke voorwaarden accepteerden. Het kan ook zijn dat er andere, minder nobele drijfveren in het spel waren.
De onthullingen uit deze contracten moeten niet alleen als een waarschuwing dienen, maar ook als een wake-up call. Het is tijd om vragen te stellen, te eisen dat verantwoordelijken ter verantwoording worden geroepen en te waarborgen dat zulke onrechtvaardige en potentieel gevaarlijke overeenkomsten in de toekomst niet opnieuw worden gesloten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De consequenties van deze contracten zijn enorm. Ze kunnen gevolgen hebben voor het vertrouwen in de overheid, de gezondheidszorg, en in de farmaceutische industrie als geheel. Als samenleving moeten we meer verwachten, eisen en verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid en veiligheid. Het is tijd om te handelen. Misschien wordt het inderdaad tijd voor tribunalen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten