schermafbeelding 2023 09 08 093257

Ongehoord Nieuws (ON!) legt genadeloos bloot wat Extinction Rebellion echt is en Nederland kijkt mee!

Mediasep 08 2023, 10:05
Ongehoord Nederland (ON!) heeft met gedegen journalistiek werk aangetoond dat de organisatie Extinction Rebellion (XR) niet zo open-minded is als ze pretenderen te zijn. Jonathan Krispijn, een talentvolle verslaggever van ON!, heeft dit moment meesterlijk op camera vastgelegd. Heel Nederland heeft het kunnen zien op NPO1.

Overigens is dit niet te vergelijken met de stijl Powned. Powned gaat met intentie om te zieken (wat ook prima is). Wij gingen erheen om doodgewone vragen te stellen over hoe zij denken over het klimaatprobleem en hoe zij vinden dat zijn worden behandeld (in vergelijking met…

Ongehoord Nederland TV
Ongehoord Nederland TV
@ongehoordnedtv

Zaterdag aanstaande blokkeert #ExtinctionRebellion de #A12 in Den Haag. @JJKrispijn ging bij deze klimaatdemonstranten langs. Erg welkom was hij niet... Kijk de hele uitzending #OngehoordNieuws: npostart.nl/ongehoord-nieu…

162
Reply
Krispijn had zich voorgenomen om XR te benaderen vanuit een neutraal standpunt. In tegenstelling tot de provocerende stijl van Powned, was zijn bedoeling om simpelweg vragen te stellen over de standpunten van XR met betrekking tot klimaatproblemen en hoe zij vinden dat ze worden behandeld in vergelijking met andere groepen zoals boeren. Maar zijn open benadering werd niet op prijs gesteld. Al bij het allereerste interview ervoer hij agressie van de XR-leden die hem vervolgens verboden verder te communiceren met hun aanhangers.

Extinction Rebellion is de gewelddadige voorhoede van het systeem en wordt beschermd omdat het de weg vrij maakt voor meer maatregelen en invoer van een controlesamenleving. Echt ingrijpen zoals bij boeren of covid hoeven we dus niet te verwachten. Klassenjustitie in de praktijk.

2.7K
Reply
Raisa Blommestijn, de pittige presentatrice van Ongehoord Nieuws, heeft een scherp oog voor wat er werkelijk aan de hand is. Volgens haar fungeert Extinction Rebellion als een gewelddadig uithangbord dat indirecte steun krijgt van hogerhand. "Extinction Rebellion is de gewelddadige voorhoede van het systeem," zegt Blommestijn op X. XR maakt volgens Blommestijn de weg vrij voor meer maatregelen en invoer van een controlesamenleving.
Veel mensen hebben zich afgevraagd waarom XR zo'n vrij spel lijkt te krijgen, terwijl andere groepen, zoals de boeren en Coronademonstranten, meteen streng worden aangepakt. Dit verschil in behandeling is opvallend en roept inderdaad vragen op over mogelijke klassenjustitie.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Deze reportage door Ongehoord Nederland benadrukt het belang van onafhankelijke media en echte journalistiek. Organisaties zoals XR moeten zich realiseren dat ze in een democratische samenleving verantwoording verschuldigd zijn aan het publiek. Dit geldt des te meer wanneer hun acties invloed hebben op het dagelijks leven van gewone burgers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten