072 xr at stock exchange 48861616961

XR-demonstranten worden in Breda getraind voor A12-Chaos - Hoelang blijven we XR tolereren?

Binnenlandaug 28 2023, 15:00
Zet je schrap, Nederland. Extinction Rebellion (XR) heeft weer een nieuw dieptepunt bereikt, en zoals verwacht, wordt het grotesker dan ooit. In een zaaltje in Breda trainden beginnende demonstranten voor hun volgende schouwspel van onbeschaamdheid: het blokkeren van de A12 schrijft BN De Stem. En nee, niet één dag. Ze hebben hun zinnen gezet op een dagelijkse blokkade vanaf 9 september. Ze zijn echt totalitair gestoord!
Het spektakel in Breda liet duidelijk zien dat XR niet alleen de openbare orde op het spel zet, maar ook een ziekelijke drang heeft naar sensatie en confrontatie. "Mevrouw, we gaan u pijn doen." Deze verontrustende uitspraak tijdens hun 'training' is geen incident maar een strategie. Hun perverse logica? "Elke keer wanneer de politie geweld gebruikt is dat goede publiciteit voor ons. Film daarom alles." Het is duidelijk dat de Nederlandse politie en daarmee dus de overheid hun grootste vijand is!
Wat we hier zien, beste lezers, is niets anders dan linkse terreur in optima forma. Onder de vlag van 'klimaatactivisme' gaat XR opzichtig voor eigen roem, sensatie en, laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk ook voor een dosis adrenaline. Ze spelen met de openbare veiligheid, ontwrichten de samenleving en bespotten onze democratische waarden.
Nu rijst de vraag: hoe lang gaan we dit nog tolereren? In een land waar we vrijheid en democratie hoog in het vaandel hebben staan, is er blijkbaar ruimte voor een organisatie die grenzen blijft overschrijden en de boel bewust op scherp zet.
Het is tijd dat de Tweede Kamer haar verantwoordelijkheid neemt en deze ontspoorde 'klimaatactivisten' aanpakt. Extinction Rebellion toont alle tekenen van een ontwrichtende, ja, zelfs criminele organisatie. We hebben te maken met mensen die actief de stabiliteit van onze samenleving willen saboteren. XR hoort op een lijst met organisaties die een gevaar vormen voor onze nationale veiligheid.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De lokale partij LPF laat weten tegen DDS niet blij te zijn met de bijeenkomst van XR in Breda: ''Organisaties zoals XR worden wat ons betreft als ontwrichtend voor de samenleving beschouwd, en het baart ons dan ook grote zorg dat er nu "informatie- en trainingsbijeenkomsten" worden gehouden in Breda. Eerder hebben zowel Ronald Plasterk als Maurice de Hond hun bezorgdheid geuit over de groei van klimaatactivisme, een bezorgdheid die door ons gedeeld wordt, vooral wanneer we kijken naar de aard van de inhoud van deze informatiebijeenkomsten. Wij hebben onze zorgen gedeeld met het college en hebben vragen gesteld over deze situatie. Naar onze mening zouden dergelijke bijeenkomsten niet thuishoren in onze prachtige stad. Wanneer er sprake is van agressie, geweld, intimidatie en vernielingen, zoals wordt gesuggereerd, wordt er wat ons betreft een duidelijke grens overschreden. Agressie en geweld zijn absoluut onaanvaardbaar en kunnen niet worden beschouwd als een "grijs gebied".''
De Dagelijkse Standaard heeft het al vaker gezegd: de extreme linkse agenda brengt Nederland meer schade toe dan de nationale veiligheidsdiensten willen toegeven. Deze trainingsdag van XR is slechts het zoveelste bewijs. Het is tijd om op te staan, onze waarden te verdedigen en te zeggen: tot hier en niet verder!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten