Screen Shot 2022 03 19 at 123748

Elon Musk verdedigt 'wappie' Russell Brand: 'Hij is rationeler dan de media die hem aanvallen'

Buitenlandmrt 19 2022, 10:43
De komiek Russell Brand ligt tegenwoordig hard onder vuur van de mainstream media (en politici). De reden? Hij prikt door de officiële verhalen heen over de coronapandemie... en nu durft hij ook vraagtekens te zetten bij de oorlog in Oekraïne. Maar Brand kan rekenen op steun van een invloedrijke man. Elon Musk heeft het namelijk voor hem opgenomen.
Elon Musk begint onderhand steeds meer een truth-teller te worden; een man die bereid is Deugers tegen zich in het harnas te jagen door - niet schrikken - de waarheid te vertellen. Zo ook nu. Want de media hebben de aanval geopend op de komiek en acteur Russell Brand. Brand is links en was daarom tot een jaar of misschien twee geleden een absolute favoriet van de msm. Maar nu niet meer. Hij zet namelijk vraagtekens bij zowel het officiële verhaal over de coronapandemie als over de oorlog in Oekraïne. En dus publiceren mainstream-outlets nu verhalen waarin ze hem kapot proberen te maken.

Elon Musk neemt het op voor Brand

Gelukkig voor Brand is er een man die het voor hem opneemt en die wel klaar is met dit soort laaghartige aanvallen van de msm: Elon Musk. "Met zoveel mainstream media bedrijven die zeggen dat Russell Brand gek/gevaarlijk is, ben ik maar een paar van zijn video's gaan kijken. Ironisch genoeg lijkt hij gebalanceerder en rationeler dan de mensen die hem veroordelen!" schrijft de Tesla-baas op Twitter.
"Het groepsdenken onder grote mediabedrijven is [daarentegen] zorgwekkender. Er zouden vaker dissidente stemmen te horen moeten zijn."
https://twitter.com/elonmusk/status/1504914440755494912
Russell Brand heeft een populair YouTube-kanaal, maar ik volg hem liever op Rumble, omdat die videowebsite daadwerkelijk staat voor de vrijheid van meningsuiting. Dat zie je tegenwoordig nergens meer. Tenminste, niet bij Big Tech.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En ja, Elon Musk heeft 100 procent gelijk over Russell Brand: als er iemand rationeel overkomt, dan is het de komiek. Dit in tegenstelling tot zijn vijanden van de mainstream media die alleen maar de Russofobe, corona-paniekerige talking points van de overheid herhalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten