Filmpje! Arrestatie Greta Thunberg lijkt in scene gezet

Filmpje! Arrestatie Greta Thunberg lijkt in scene gezet

Steeds meer gebeurtenissen in de Westerse wereld lijken in scene te worden gezet. De neparrestatie van het eco-communistische kindersterretje Greta Thunberg is er één van. Er is namelijk een filmpje opgedoken waarin haar arrestatie werd gerepeteerd. Oordeel zelf!

Als je het filmpje bekijkt dan zie je dat de arrestatie is geënsceneerd. In geen enkel ander land zou de politie stoppen om te poseren voor foto's tijdens een demonstratie. Ze glimlacht en lacht terwijl ze haar wegdragen. Allemaal een ingestudeerde act. Dit is waarom verstandige mensen de globalistische elite niet meer vertrouwen op hun woord. Het is ziek hoe onze machthebbers met propaganda bevolkingsgroepen tegen elkaar wil opzetten.

De mainstream media wil ons doen geloven dat klimaatextremiste Greta Thunberg kortstondig door de politie werd vastgehouden bij een protest in het westen van Duitsland. Ze protesteerde daar met extremisten die wilden voorkomen dat het verlaten dorp Lützerath wordt gesloopt voor de uitbreiding van een kolenmijn.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Organisatoren van het protest zeiden dat ongeveer 35.000 demonstranten zaterdag aanwezig waren, terwijl de politie zei dat het aantal dichter bij de 15.000 lag. De politie zei dat ze erin geslaagd waren om alle activisten in het weekend uit de stad te verwijderen. Op beelden van zondag was te zien hoe Thunberg en andere demonstranten door de politie werden meegenomen. Dit blijkt dus compleet in scene zijn gezet nu deze beelden zijn opgedoken. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. Het is vervelend om voor de zoveelste keer te moeten constateren dat je een slag om de arm moet houden voor het nieuws dat voor waar wordt gepubliceerd door de mainstream media. Niets is wat het lijkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties