Thierry Baudet naar Davos om live verslag te doen van het World Economic Forum

Thierry Baudet naar Davos om live verslag te doen van het World Economic Forum

Kijk, kijk! Dit willen we zien van Thierry en zijn mensen! Factievoorzitter en partijleider van FVD Thierry Baudet is vanochtend in de vroege uurtjes op het vliegtuig gestapt om vanuit Davos live verslag te doen van de World Economic Forum bijeenkomst. Nee niet in een privéjet maar gewoon met Swiss Air. Dit is de functie van FVD. De rauwe waarheid openbaren waar men in Vak K liever over zwijgt.

Het World Economic Forum (WEF) is geen democratische organisatie omdat het een privé-stichting is en wordt bestuurd door een groep van zakelijke leiders en politieke figuren. De bekendste daarvan is Klaus Schwab, dat is tevens de oprichter van het WEF. Leden van deze globalistische organisatie zijn voornamelijk grote bedrijven en multinationals, die deelnemen aan de conferenties en discussies van het WEF. Het WEF is gericht op het bevorderen van internationale samenwerking en economische groei, maar de besluiten die worden genomen tijdens de conferenties zijn zogenaamd niet bindend en hebben wel degelijk directe politieke invloed. De leden van WEF zijn geen gekozen vertegenwoordigers van de bevolking, dus het WEF is geen democratische organisatie in de traditionele zin van het woord. Daarom is het bezopen dat er zo'n grote regeringsdelegatie naar Davos is afgereisd.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is goed dat Thierry Baudet naar Davos is afgereisd om verslag te doen van deze gebeurtenis. Baudet gaat ons daar live de hele dag vertellen over de geschiedenis van het WEF. Wat de plannen zijn van het WEF, o.a. over de Great Reset. Als je specifieke vragen hebt aan Baudet over het WEF dan kan je deze vragen achterlaten in de comments of stuur een DM naar hem op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties