Filmpjes! ANTIFA-terroristen gijzelden vreedzame coronademonstratie in Brussel

Filmpjes! ANTIFA-terroristen gijzelden vreedzame coronademonstratie in Brussel

ANTIFA-relschoppers slopen Brussel. Bron: Filip DeWinter / Twitter.

De mainstream media in Nederland doen net alsof de coronademonstratie in Brussel gisteren uit de hand liepen door coronademonstranten, maar niets is minder waar. Het was ANTIFA dat rellen veroorzaakte en helemaal losging op de politie.

Het was zondag geweldig om te zien: tienduizenden mensen waren afgereisd naar Brussel om te demonstreren tegen de coronamaatregelen in heel Europa. Nederlanders, Roemenen, Belgen, Britten, Duitsers, Oostenrijkers, Fransen... iedereen was er.

Alles verliep hartstikke vreedzaam. Tot een zeker moment. Want er werd ineens 'ingegrepen,' en de conclusie van alles was een straatoorlog in Brussel. Hier zie je het moment waarop de vreedzame demonstranten met geweld worden verjaagd van het plein waar ze stonden:

Rellen van ANTIFA

Vervolgens zagen we allemaal beelden van grootschalige rellen. Echte rellen. Eigenlijk was het gewoon oorlog op street daar in Brussel.

Zo werd er ook over bericht in de Nederlandse mainstream media. Maar dat was wat gek. Want uit alles blijkt dat het niet de coronademonstranten waren die relden, maar gestoorde terroristen van ANTIFA.

Natuurlijk waren er ook weer Romeo's bij die het vuurtje aanwakkerden:

En nu komt het: de Bélgische media geven wél toe dat het ANTIFA-gekken waren:

Zo is het, en ja, dat was al duidelijk vanaf het begin. De video's waaruit dit ontegenzeggelijk bleek kwamen vrijwel meteen al online. Maar in onze eigen media wordt daar heel weinig over gezegd. Gek he?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hier zijn de feiten: in elk land waar er coronademonstraties plaatsvinden zijn die vreedzaam. De enige reden dat het soms misgaat is dat a) de politie erop in begint te slaan gewoon omdat het kan of b) omdat organisaties als ANTIFA gaan rellen. Punt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties