shutterstock 2201703817

Meloni wint de Italiaanse verkiezingen met een nationalistische boodschap

Buitenlandsep 26 2022, 11:43
Het is vandaag een zure dag voor de globalisten en radicaal links. De Nationalisten hebben de verkiezingen in Italië met 42 procent van de stemmen gewonnen. Met 25% van de stemmen (er is een foutmarge 1,5 à 2 procent) kan Giorgia Meloni de eerste vrouwelijke premier van Italië worden.

De druiven zijn zuur vandaag voor de globalisten. Meloni heeft de verkiezingen met haar boodschap van Italy first, Italy second en Italy third, maar dan in het Italiaans, gewonnen. Meloni vatte de standpunten van haar partij onlangs samen: "Ja tegen natuurlijke gezinnen, nee tegen de lhbti-lobby, ja tegen seksuele identiteit, nee tegen genderideologie, ja tegen de cultuur van het leven, nee tegen de afgrond van de dood, nee tegen het geweld van de islam, ja tegen veilige grenzen, nee tegen massa-immigratie, ja tegen werk voor onze mensen, nee tegen de grote, internationale financiële krachten!" Dit is natuurlijk een gruwel voor de globalisten en radicaal links.
De globalisten moeten na de winst van de Zweedse Democraten in Zweden dus weer een bittere pil slikken. Hun globalistische boodschap wordt niet meer gepruimd door de kiezers in Zweden en nu ook niet meer in Italië. Veel politici in Nederland feliciteren Meloni met haar succes. Baudet feliciteert haar met haar ongelofelijke zege. Geert Wilders reageert op dit heugelijke feit met Viva Italia! Ook BVNL feliciteert Giorgia Meloni en haar partij Fratelli d'Italia (Broeders van Italië) met de verkiezingsoverwinning in Italië.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Geert Wilders kan het niet laten om de EU nog een trap na te geven. De uitspraken van Ursula von der Leyen zijn door de Italiaanse kiezer niet vergeten. Het beste zal zijn dat de globalist en antidemocraat von der Leyen nu de eer aan zichzelf houdt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten