shutterstock 86292127

P. Diddy 'de Zwarte Jeffrey Epstein': FBI doorzoekt zijn huizen op verdenking van misbruik, chantage en meer misdrijven

Buitenlandmrt 26, 13:44
De bekende platenproducer en rapper P. Diddy zit ernstig in de problemen. De FBI heeft meerdere huizen van de artiest overhoop gehaald. De reden? Hij wordt verdacht van sekshandel, aanzetten tot prostitutie, seksueel misbruik in ruil voor 'gunsten' en nog een heel scala aan andere mogelijke misdrijven. De huiszoekingen en arrestaties (van mensen die met hem werken) komen nadat het Internet al een tijdlang vol stond van beschuldigingen aan het adres van Diddy.
Er zijn meerdere mensen die achter de schermen aangifte tegen hem hebben gedaan. Opvallend genoeg lijkt het erop dat de seksuele zaken vooral draaien om seks met mannen. Zowel van Diddy als 'zijn' artiesten. Het lijkt erop dat er een chantagekring is geweest, vergelijkbaar met die van Jeffrey Epstein, maar dan in de (zwarte) entertainmentwereld.
Dit nieuws komt bepaald niet als een schok voor mensen die deze zaak al langer volgen. De man werd er in de jaren 90 al van beschuldigd dat hij misbruik zou hebben gepleegd met minderjarigen. En de jaren erna zijn die roddels alleen maar heftiger geworden.
Eén van de artiesten die in dat verband genoemd worden is Usher. De zwarte R&B zanger zou door Diddy "gedwongen zijn om seks te hebben" toen hij een jaar of 14 was. Diddy zou Usher gedwongen hebben om seks te hebben met "oudere vrouwen," aldus sommige beschuldigingen. Daarnaast zou hij zelf seks met Usher gehad hebben - hij zou hem op die manier zelfs herpes bezorgd hebben. Dan zijn er ook nog beschuldigingen van zelfverklaarde slachtoffers die zeggen dat Diddy hen - heteroseksuele mannen - dwong om seks te hebben. "Een heteroman je laten pijpen is de ultieme vorm van macht," zou één van Diddy's motto's zijn.

Opnames

Dat waren allemaal roddels en beschuldigingen. Maar sinds februari van dit jaar is het serieus. Een producer genaamd Lil Rod is namelijk naar de rechter gestapt. In zijn rechtszaak stelt Lil Rod dat P. Diddy hem tijdenlang op wanstaltige wijze heeft misbruikt. Hij zou gedrogeerd zijn, seksueel misbruikt, en hij zou zelfs bedreigd zijn door P. Diddy en zijn matties. Vanwege die rechtszaak is veel meer informatie naar buiten gekomen over mogelijke handel en wandel van P. Diddy. Als de informatie in de rechtszaak klopt dan is de man werkelijk een ranzige viezerik van epische proporties. Van Epstein proporties.
Wat deze zaak serieus maakt voor Diddy is dat Lil Rod gedurende een jaar lang met hem gewerkt heeft... en in die tijd opnames gemaakt zou hebben (zowel audio als video) van Diddy's illegale wangedrag.
Onder de beschuldigingen valt dat Combs Jones dwong om sekswerkers te regelen en hem onder druk zette om tegen zijn zin seksuele handelingen met hen en anderen uit te voeren, en dat Combs alcoholische dranken die gedrogeerd waren gaf aan mensen die feesten bijwoonden in zijn huizen.
De rechtszaak bevat wat schermafbeeldingen zouden zijn van bijeenkomsten die in de huizen van Combs werden gehouden en die minderjarige meisjes en sekswerkers omvatten, van wie sommigen zeiden dat ze drankjes kregen die op aanwijzing van Combs waren gedrogeerd.

Katt Wiliams

De bekende artiest Katt Williams (komiek én rapper) spreekt zich al een tijdlang uit tegen misbruik van kinderen én van volwassenen in de entertainmentwereld. Hij heeft P. Diddy vaak genoemd in dat opzicht. Zie bijvoorbeeld deze clip waarin hij uitlegde dat hij vier keer een aanbod van 50 miljoen dollar afslag voor een deal "omdat ik mijn integriteit en dat maagdengat (de kont, red.) wilde beschermen. Want P. Diddy had dan willen feesten. En je moet nee tegen hem zeggen."
"Je moet nee tegen hem zeggen. Dat heb ik ook gedaan. Je moet nee zeggen," ging Williams verder:
Dat is wel een opvallend iets, trouwens. Als je nu video's terugkijkt van andere zwarte artiesten óver Diddy, dan is het duidelijk dat ze allemaal vonden dat die man vieze, ranzige, ongeoorloofde dingen deed. 

Epstein Redux

Diddy wordt online nu ook wel "de zwarte Jeffrey Epstein" genoemd. In meerdere burgerrechtszaken die nu tegen hem zijn aangespannen wordt hij beschuldigd van sekshandel. Een handel die plaatsvond met kennis daarvan van grote mediabazen, aldus de beschuldigers.
Ook zou Diddy grote feesten hebben georganiseerd waar dit soort misdaden plaatsvonden. Daarbij kwam heel bekend Amerika - en Engeland langs. Eén van de genoemde bekende mensen is Prins Harry. Opvallend, want het was prins Andrew - Harry's oom - die een sleutelrol speelde in de Epstein-affaire. Nu is het dus Harry die genoemd wordt bij Diddy.

BREAKING: Prince Harry name appears in one of a number of civil lawsuits involving Sean “Diddy” Combs, the rapper facing accusations of sex-trafficking "Mr. Combs was known for throwing the "best" parties. Affiliation with, and or sponsorship of Mr. Combs sex-trafficking parties…

Image
4.7K
Reply
Hoewel in ieder geval één van zijn zonen zouden zijn opgepakt bij de huiszoekingen berichten Amerikaanse media dat dit niet geldt voor P. Diddy zelf. Die stond gisteren op een vliegveld in Miami, bij een privéjet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten