shutterstock 510139564 scaled

Rusland roept VN Veiligheidsraad bij elkaar: 'Hard bewijs dat Amerika biologische wapens ontwikkelt in Oekraïne'

Buitenlandmrt 11 2022, 11:46
Rusland heeft de VN Veiligheidsraad bij elkaar geroepen voor een belangrijke vergadering over... het bestaan van biolabs (van de VS) in Oekraïne. Deze vergadering vindt vandaag plaats. Moskou stelt onweerlegbaar bewijs te hebben dat het Amerikaanse ministerie van Defensie actief betrokken was bij het produceren van biologische én chemische wapens in het land.

Ontkenningen

Washington en Kiev ontkennen dat deze biolabs van de Amerikanen zijn en/of dat er biologische wapens ontwikkeld zouden worden. Het zou gaan om puur defensief onderzoek, en wat er gebeurt is allemaal georganiseerd en betaald door Oekraïne zelf. Ofzo.
Die ontkenningen zijn buitengewoon interessant omdat Victoria Nuland - de vrouw die feitelijk verantwoordelijk is voor de Amerikaanse acties in Oekraïne - eerder stiekem toegaf aan het Amerikaanse Congres dat er biolabs zijn, dat er potentieel gevaarlijk onderzoek gedaan wordt, en dat ze bang zijn dat de labs in handen vallen van de Russen. Als er geen "wapens" worden ontwikkeld hoef je natuurlijk ook niet bang te zijn voor het laatste.
Kijk nog maar eens naar de ronduit schokkende uitlatingen van Nuland in gesprek met Senator Marco Rubio:
https://twitter.com/Valkyrie20201/status/1501460998078840833?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501460998078840833%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2022%2F03%2Fschok-amerika-geeft-toe-er-zijn-biolabs-in-oekraine-we-maken-ons-zorgen-dat-de-russen-ze-overnemen%2F

Rusland: VN Veiligheidsraad moet bij elkaar komen

Rusland stelt dat die ontkenningen van Amerika en Oekraïne volstrekt onbetrouwbaar zijn. Sterker nog, Moskou zegt keihard bewijs te hebben dat het om de ontwikkeling gaat van biologische en chemische wapens. Oh ja, én daarnaast zouden die praktijken inderdaad ook nog eens mede-georganiseerd worden door onze Amerikaanse 'vrienden.'
De vergadering vindt vandaag plaats om 16:00 uur Nederlandse tijd.
Overigens heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ondertussen toegegeven dat het Oekraïne "geadviseerd" heeft om alle "ziekteverwekkers" in de biolabs te vernietigen. Want er zou voorkomen moeten worden dat er "lekkages" plaatsvinden. Dus ook de WHO maakt zich zorgen... maar wil interessant genoeg niet zeggen over wat voor ziekteverwekkers het dan gaat.
Let wel, de Russen zeggen onder meer dat het gaat om de pest. Ja, dat lees je goed: de pest.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk is het heimelijk runnen van dit soort labs niet alleen ethisch onverantwoord, maar ook nog eens illegaal. Als de Russen hun beschuldigingen hard kunnen maken moet de 'internationale gemeenschap' dus in actie komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten